Μάθετε να αγαπάτε και να σέβεστε τις γυναίκες

Κάθε μέρα διαβάζω στις ειδήσεις για εκμετάλλευση γυναικών,για κακοποίηση γυναικών, και για πολλά άλλα εναντίον τους.
του Γάτου


Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι του φεμινιστικού κινήματος που το στηρίζει η νέα τάξη ούτε τίποτα άλλο παρόμοιο.

Όμως η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα στηρίζει την οικογένεια,είτε σαν μάνα είτε σαν σύντροφος,είτε σαν απλός ακροατής που θα της πεις κάτι και θα σε στηρίξει.

Η γυναίκα ήταν πάντοτε αυτή που στήριζε το σπίτι και την οικογένεια,ήταν αυτή που θα προετοίμαζε την διαπαιδαγώγηση των παιδιών της και ήταν αυτή η αρχηγός του σπιτιού της γιατί ο άντρας θα έπρεπε να δουλεύει για να φέρει λεφτά και να συντηρήσει το σπίτι.

Στις μέρες μας πέρασε η νοοτροπία ότι οι γυναίκες πρέπει να΄ναι ανεξάρτητες να είναι γυναίκες που βάζουν πάνω απ όλα την καριέρα τους και να μην της ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός απ’ το να περνάνε καλά
και να έχουν την δική τους οικονομική ανεξαρτησία.

Φυσικά δεν λέω ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να δουλεύουν. Αυτό που λέω είναι ότι μέσω της προπαγάνδας της νέας τάξης πέρασε το ότι οι γυναίκες δεν χρειάζεται να φτιάξουν οικογένεια.

Θυμάμαι την γιαγιά μου την συχωρεμένη, λεβέντισσα κρατούσε ένα σπίτι ολόκληρο μόνη της όπως θα θυμάστε και εσείς τις δικές σας και μπορείτε να γράψετε τις εμπειρίες σας στα σχόλια.

Θα πρέπει να αγαπάμε τις γυναίκες και να μην τις θεωρούμε αποσκευές όπως τις θεωρούσαν οι Εβραίοι.


Για όσους έχουν απορίες μπορούν να αγοράσουν το MATRIX DOMINION του Δ.Λιακόπουλου. Εκεί θα διαβάσουν όλη την αλήθεια.


Θα μπορούσα να παραθέσω δεκάδες χωρία για το πως φέρονταν οι Εβραίοι στις γυναίκες τους και τι τις θεωρούσαν,αλλά δεν θέλω να βρομίσω το άρθρο μου.

Αυτό που θα κάνω είναι να παραθέσω βίντεο και άρθρο που θα σας δείξουν την αλήθεια.

Εν κατακλείδι…όσοι είστε παντρεμένοι δείχτε την αγάπη σας στις γυναίκες σας, όσοι μπορείτε δείχτε την αγάπη σας στην μάνα σας σε ότι πιο ιερό υπάρχει σε αυτό στον κόσμο και όσοι είστε σε σχέση δείχτε την αγάπη σας στην σύντροφό σας και δεν θα χάσετε

ΙΧΝ

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Ξυπνήστε επιτέλους!!!!!

Γιατί σας παραξενεύει το έθιμο του Ταχαράς;;;;;

Το έθιμο δηλαδή του να βιάζεται και μετά να εκτελείται μία γυναίκα που θα θεωρηθεί άπιστη απέναντι στον Θεό;;

Εσείς φταίτε που δεν έχετε διαβάσει το ιερό βιβλιό.

Και δεν αναφέρομαι στο Κοράνι αλλά στην Παλιά Διαθήκη, από την οποία προέρχεται το Κοράνι, που ορίζει ότι μία γυναίκα μπορείς να της φέρεσαι έτσι, αν δεν είναι των δικών σου πιστεύω, γιατί ακόμη και οι γυναίκες των «πιστεύω» της Παλιάς διαθήκης θεωρούνται αντικείμενα και αποσκευές που μπορείς να τα κληρονομήσεις και να τα πουλήσεις.

Οι τρεις αβραμικές θρησκείες, το Ισλαμ, ο Ιουδαισμός και ο Χριστιανισμός, αυτά λένε αφού αυτά που είναι γραμμένα στην Παλιά Διαθήκη, θεωρούνται ιερά.

Απλά οι Χριστιανοί και οι Εβραίοι δεν τα εφαρμόζουνε στην πράξη. Οι Μουσουλμάνοι όμως, εκεί όπου επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας, τα εφαρμόζουνε στην πράξη.

https://www.youtube.com/watch?v=LMzCpDDxITQ

Ο σκοπός της νέας τάξης ήταν να φέρει τρόμο στην Ευρώπη. Τα τυφλά χτυπήματα, δεν ήταν αρκετά. Έφεραν τρόμο στους δρόμους και στα σπίτια. Έφεραν ορδές βαρβάρων για να έχουμε πολυπολιτισμό.

Ξεχάσατε τι είχε γίνει στο Σύνταγμα κατά την εορτή των Χριστουγέννων που επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες;

Δεν είναι νέα μόδα. Το επιβάλει ο Γιαχβέ, αφού οι ξένες γυναίκες είναι λάφυρα. Το πρόβλημα λοιπόν, όλων όσων παραξενεύονται, είναι το ότι δεν διαβάζουν το χρησιμότατο και «ϊερότατο» βιβλίο της Παλιάς Διαθήκης, όπου ο Γιαχβέ υποσχέθηκε να δημιουργήσει τους πολυπληθείς Ισμαηλίτες και τους Αγαρηνούς. Δεν το έχετε υπόψη;;; Εσείς φταίτε. Όχι εγώ που το αποκαλύπτω.

Μην φοβάστε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ερευνάτε τας γραφάς έλεγε ο Χριστός, που θυμίζω ότι μας αποκαλούσε πρόβατα για να μη μας αποκαλέσει βόδια.

Δείτε τώρα και τα βίντεο:

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤO ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μουσουλμάνοι προπηλακίζουν και φτύνουν Αιγύπτια χριστιανή στην Γερμανία

Σαουδάραβας Κληρικός: «Τα κοριτσάκια δεν πρέπει να βάζουν σε πειρασμό τους άνδρες»

Ααρών Ρούσο:Οι Ροκφέλερ δημιούργησαν το φεµινιστικό κίνηµα!!

Αυτά τραβάνε οι Γερμανίδες από τους μουσουλμάνους

Δείτε το όλες οι γυναίκες

Πρώην μουσουλμάνα ψυχολόγος: Το Ισλάμ ξεφτιλίζει την γυναίκα

Οι φεμινίστριες αγαπούν τους ισλαμιστές

Οι φεμινίστριες της Σουηδίας αποτελούν μέρος της νεοταξίτικης μαφίας

ΙΣΛΑΜ: Ευλογημένο ξύλο και πως να το τρως για να στρώσεις

(φώτο: Pexels)

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...