Κτηνίατρος που έσωσε τον σκύλο στα Χανιά από αυτόν που τον έδωσε και του έκοψε τους όρχεις – Συγκλονιστικά ΛΟΓΙΑ (vid)

Σοκαρισμένη είναι όλη η χώρα, έπειτα από την απίστευτη κτηνωδία που σημειώθηκε στα Χανιά με θύμα ένα σκύλο, τον οποίο ο ιδιοκτήτης του, τον κρέμασε σε δέντρο και το ευνούχισε. Ωστόσο χάρη στην επέμβαση ενός περαστικού αλλά και στον κτηνίατρο Κώστα Τερεζάκη, ο σκύλος σώθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε. Τις κραυγές του άτυχου ζωντανού άκουσε […]

Σοκαρισμένη είναι όλη η χώρα, έπειτα από την απίστευτη κτηνωδία που σημειώθηκε στα Χανιά με θύμα ένα σκύλο, τον οποίο ο ιδιοκτήτης του, τον κρέμασε σε δέντρο και το ευνούχισε.

Ωστόσο χάρη στην επέμβαση ενός περαστικού αλλά και στον κτηνίατρο Κώστα Τερεζάκη, ο σκύλος σώθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε.

Τις κραυγές του άτυχου ζωντανού άκουσε ένας περαστικός, ο οποίος, αφού μπήκε στην αυλή του σπιτιού και λογομάχησε με τον 55χρονο ιδιοκτήτη, πατέρα τριών παιδιών, τον ανάγκασε να κατεβάσει τον σκύλο από το δέντρο, απειλώντας τον ότι θα καλέσει την αστυνομία, και να τον πάει στον κτηνίατρο.

​Οι αντιδράσεις στην πόλη των Χανίων είναι μαζικές για τον 55χρονο, έξω από το σπίτι του οποίου συγκεντρώθηκαν εξοργισμένοι πολίτες, ενώ ο ίδιος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

«Αν αργούσε πέντε λεπτά, το σκυλάκι δεν θα ζούσε»

Σύμφωνα με τοπικό μέσο ενημέρωσης, ο σκύλος ήταν σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα ενώ εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Κώστας Τερεζάκης, ο κτηνίατρος που έσωσε τη ζωή του άτυχου σκύλου, δήλωσε ότι ήρθε αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό θέαμα.

​Υπογράμμισε ότι η επέμβαση του περαστικού που ανάγκασε τον 55χρονο να διακόψει τη βάναυση πράξη του, ήταν σωτήρια, καθώς αν είχε καθυστερήσει λίγα λεπτά, ο σκύλος θα είχε καταλήξει. «Αν αργούσε πέντε λεπτά, το σκυλάκι δε θα ζούσε», είπε, ενώ προσέθεσε το εξής: «Είχε γεμίσει αίματα όλο το ιατρείο».

Αναφερόμενος στη διαδικασία που ακολούθησε προκειμένου να σώσει τον σκύλο, ο κ. Τερεζάκης σημείωσε ότι περίπου μία ώρα ασχολήθηκε με τα τραύματα του άτυχου τετράποδου, ενώ στη συνέχεια ο σκύλος άρχισε να αναρρώνει. «Τώρα είναι σε καλή κατάσταση, είναι πολύ καλά», σημείωσε.

https://twitter.com/i/status/1313469818109145095

Με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί