Κρήτη: Απέραντη θλίψη στην κηδεία της 44χρονης μάνας που πέθανε λίγες μέρες μετά το εμβόλιο – ΦΩΤΟ

Απέραντη θλίψη και έντονος προβληματισμός από τον θάνατο της 44χρονης Γλυκερίας Μανουσάκη που όλο αυτό το διάστημα έδινε τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή της, στην Εντατική Μονάδα του ΠΑΓΝΗ, έπειτα από θρόμβωση που υπέστη, μετά από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Η κηδεία της τραγικής μητέρας τριών μικρών παιδιών σύμφωνα με το neakriti έγινε στις 16:00 στον τόπο καταγωγής της, την Λοχριά Ρεθύμνου, όπου πλήθος κόσμου βρέθηκε προκειμένου να την αποχαιρετήσει για πάντα


Η νεαρή γυναίκα, πέθανε λίγε ημέρες αφότου εμφάνισε “το σπάνιο σύνδρομο θρόμβωσης με θρομβοπενία που οφείλεται στο εμβόλιο AstraZeneca”, όπως ανέφερε στην χθεσινή ενημέρωση η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου.


Με πίκρα και αναπάντητα “γιατί”, αποχαιρετούν την άτυχη 44χρονη μητέρα στην Κρήτη – Σήμερα η κηδεία της
Η 44χρονη ήταν εγκεφαλικά νεκρή από τις 22 Μαΐου, ωστόσο σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα έπρεπε να σταματήσουν να της χορηγούνται τα υποστηρικτικά φαρμακευτικά σκευάσματα ώστε αυτό να επιβεβαιωθεί και τυπικά.


Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση, είχε καταγγείλει την πολιτεία για την συνέχιση της χορήγησης του εμβολίου της Astrazeneca, σε γυναίκες κάτω των 50 ετών.

Κρήτη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 44χρονης Γλυκερίας που πέθανε λίγες μέρες μετά το εμβόλιο με AstraZeneca [Εικόνες]
κηδεια

κηδεα

ΠΗΓΗ πληροφοριών : creta24. gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί