Κραυγή αστυνομικών: «Στρατοί των ομάδων στρέφονται εναντίον μας»

Τα επεισόδια που ξέσπασαν χθες βράδυ στο ΣΕΦ περίπου 45 λεπτά πριν από την έναρξη του 4ου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό οδήγησαν την ΕΑΣΥΑ (Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών) στην απόφαση να εκδώσει μία σκληρή ανακοίνωση.

 

Η Ένωση των αστυνομικών παρέθεσε αρχικά κάποιες φωτογραφίες αναφέροντας πως «δεν είναι από την Συρία αλλά από το ΣΕΦ», ζητώντας ακολούθως «να τιμωρηθούν επιτέλους οι ανευθυνουπεύθυνοι και να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έξω τώρα η Αστυνομία από τα γήπεδα αρρένες

Δυστυχώς οι φωτογραφίες αυτές δεν ειναι απο τη Συρία αλλά απο το Σ.Ε.Φ. Ακόμα μια φορά που έδρασαν οι οργανωμένοι στρατοί των ομάδων εναντίον των συναδέλφων μας. Για να μη μείνει σε κανέναν η απορία, ο αγώνας έγινε κανονικά, αφού η ζωή του αστυνομικού μπροστά στα εκατομμύρια των ομάδων δεν έχει καμία σημασία. (2 τραυματίες της Υ.Α.Τ. και 3 της στατικής δύναμης). Εμείς θα καλέσουμε τα μέλη μας να κινηθούν νομικά, όπως και στο χθεσινό περιστατικό στην Πατησίων, εναντίον τόσο των φυσικών αυτουργών, αλλά και του κάθε φωτεινού παντογνώστη ο οποίος σχεδιάζει, παίζοντας τη ζωή μας κορώνα – γράμματα. Τέλος, θα αναλάβουμε άμεσα πρωτοβουλίες εν’ όψει και της ημερίδας για την αθλητική βία την προσεχή Δευτέρα (συνομιλώντας με Π.Ο.ΑΣ.Υ. και τις υπόλοιπες Ενώσεις της Αττικής), ώστε να τιμωρηθούν επιτέλους οι ανευθυνουπεύθυνοι και να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση».

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu