Κλειστά ΚΑΙ τα δικαστήρια στο lockdown

«Λουκέτο» μπαίνει στα δικαστήρια ολόκληρης της χώρας μόλις τεθεί σε ισχύ το lockdown τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ενώ σήμερα, Παρασκευή λειτουργούν κανονικά.

Κανονικά λετουργούν σήμερα τα δικαστήρια σε όλη την Ελλάδα, όμως από αύριο μπαίνει και σε αυτά «λουκέτο» καθώς τίθεται σε ισχύ το δεύτερο καθολικό lockdown στη χώρα με διάρκεια τριών εβδομάδων (μέχρι 30 Νοεμβρίου) και έναρξη στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου.


Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Πέμπτης, στην έκτακτη ενημέρωση και εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς υπογράμμισε πως αναστέλλεται η λειτουργία Δικαστηρίων, Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων με εξαίρεση τις περιπτώσεις επείγοντος κατά τη διάρκεια του lockdown.

Την ικανοποίησή τους για το νέο μέτρο, εξέφρασε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) που ανέστειλε τις σημερινές στάσεις εργασίας των συνεδριάσεων των δικαστηρίων (9.π.μ. έως 12μ.).

Παράλληλα, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών (ΕΔΔ) ανέστειλετην εξαγγελθείσα διακοπή για μισή ώρα όλων των συνεδριάσεων των Διοικητικών Δικαστηρίων της χώρας.

(Sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί