Κίνηση ανθρωπιάς για ζευγάρι που έχασε £10.000 από τον γάμο τους στην Κύπρο

Ζευγάρι από την Βρετανία μάζευε για πάνω από δύο χρόνια τα £10.000 που χρειάζονταν για τον ονειρεμένο γάμο τους στην Κύπρο, ενώ τα πάντα ήταν έτοιμα για να καλωσορίσουν τους 25 τους καλεσμένους.

Πρόκειται για τους Craig Williams και Kirsty Ward, οι οποίοι θα παντρεύονταν στην Κύπρο στις 23 Οκτωβρίου και είχαν κλείσει τα εισιτήρια τους από την Thomas Cook.

Το ζευγάρι επέλεξε ξενοδοχείο στη Χλώρακα της Πάφου και συγκεκριμένο γαμήλιο πακέτο. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στη Metro, έκαναν προετοιμασίες και προπλήρωσαν το πακέτο, το οποίο στοίχισε £5.500, αλλά συνολικά είχαν ξοδέψει £10.000 για όλα τα έξοδα.

Όταν άκουσαν όμως τα νέα για την κατάρρευση της Thomas Cook, είχαν μόλις τρεις βδομάδες για να βρουν τρόπο να έρθουν στην Κύπρο. Στη συνέχεια προσπάθησαν να πάρουν αποζημίωση για τα ταξιδιωτικά εισιτήρια και τα ξενοδοχεία, αλλά ήξεραν ότι έχασαν τα υπόλοιπα λεφτά που πλήρωσαν για τα άλλα έξοδα.

Η ιστορία τους φαίνεται ότι προκάλεσε συγκίνηση, αφού το White Hart Hotel στο North Yorkshire τους προσέφερε ως δώρο ένα πακέτο γάμου αξίας £3.000. Επίσης, άλλες επιχειρήσεις τους παρείχαν δωρεάν την τροφοδοσία, τα μαλλιά και το μακιγιάζ και τη διακόσμηση, αξίας £7.000.

Η νύφη ανέφερε στο ίδιο μέσο ότι «τη μια στιγμή μετρούσαμε το κόστος της απώλειας του γάμου μας και τώρα είμαστε στη μέση της οργάνωσης ενός μεγαλύτερου και καλύτερου γάμου».

Από SigmaLive, ΦΩΤΟ Pexels

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...