• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κιλκίς: «Όχι στον Υποχρεωτικό- Καταναγκαστικό Εμβολιασμό των Υγειονομικών»- Συγκέντρωση και Πορεία Διαμαρτυρίας

Κιλκίς: «Όχι στον Υποχρεωτικό- Καταναγκαστικό Εμβολιασμό των Υγειονομικών»- Συγκέντρωση και Πορεία Διαμαρτυρίας

Την Παρασκευή 20/08/2021 θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς για τον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό των Υγειονομικών και Προνοιακών Υπαλλήλων.

Το Δ.Σ. καλεί τα μέλη του στις 19:00 μ.μ. έξω από το γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου (κεντρική είσοδο – προαύλιο) για Διαμαρτυρία.

Κατόπιν θα ακολουθήσει πορεία προς στα γραφεία των Βουλευτών Ν. Κιλκίς, (Ν.Δ.) κο. Γεώργιο Γεωργαντά, Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) κα. Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου, (ΚΙΝ.ΑΛ.) κο. Γεώργιο Φραγγίδη, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Στην συγκέντρωση και στην πορεία, μπορούν να συμμετέχουν κόσμια πολίτες, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

«Ναι στον Εμβολιασμό, Όχι στην Υποχρεωτικότητα, Όχι στον Εξαναγκασμό».

ΥΓ: Eίναι επιεικώς λυπηρό και αδικαιολόγητο το γεγονός ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην με αρ. πρωτ. 189/20-07-2021 ανακοίνωσή της, δεν έκανε καμία αναφορά στη λέξη Υποχρεωτικότητα, του εμβολιασμού των Υγειονομικών, παρότι η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., η Ο.Ε.Ν.Γ.Ε., η Ε.Ι.Ν.Α.Π., τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, κά. το αναφέρουν επανειλημμένα σε κάθε τους σχετική ανακοίνωση.

Πρώην, Τομέας Συνδικαλιστικού ( ΔημόσιουΤομέα) Ολομέλεια Κίνημα Αλλαγής.

Γενικός Γραμματέας Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς.

Αντιπρόσωπος Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Γενικός Γραμματέας Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς.

epilogestv

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.