«Καταπέλτης» ο Λαζάρου: Κοινωνικά φρονήματα στην πόρτα για να μπουν οι άνθρωποι να φάνε – Αυτό δεν θα το κάνω, vid

Αρνείται τον ρόλο του χωροφύλακα ο γνωστός σεφ...

Στην Ελλάδα αναμένεται να δημιουργηθούν τα “covid free” εστιατόρια και καφέ – μπαρ στα οποία οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι έχουν συμπληρώσει έξι μήνες από την στιγμή της ανάρρωσης τους από τον κορωνοϊό, θα μπορούν να εισέρχονται ελεύθερα και χωρίς αυτοδιαγνωστικό έλεγχο.

«Σύντομα οι εμβολιασμένοι θα κινούνται πιο άνετα σε κλειστούς χώρους όπου η χωρητικότητα για αυτούς, για τους εμβολιασμένους δηλαδή, θα μπορεί να αυξηθεί σημαντικά», τόνισε πρόσφατα ο πρωθυπουργός.

Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση η πληρότητα των καταστημάτων δεν θα είναι στο 100%, καθώς θα πρέπει να υπάρχουν αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών, με τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σήμερα στις 12.30 από την κυβέρνηση.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μεικτά εστιατόρια (εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι) με δυνατή χωρητικότητα 50% και «covid free» με χωρητικότητα 80%.

Στο θέμα αναφέρθηκε ο πασίγνωστος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος παρουσιάστηκε κάθετα αντίθετος με το μέτρο.

«Να ζητάμε ταυτότητά κοινωνικά φρονήματα στην πόρτα για να μπουν οι άνθρωποι να φάνε. Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν.

Ήδη έχουμε χιλιάδες προβλήματα. Με όλη αυτή την κατάσταση, οι εργαζόμενοι στα επισιτιστικά επαγγέλματα αλλάζουν κατεύθυνση.

Τα χειροτερεύουν τα πράγματα με αυτές τις αντιπαραθέσεις», δήλωσε ο γνωστός σεφ και υπογράμμισε:

«Εγώ αυτό δεν πρόκειται να το κάνω (έλεγχο πολιτών). Δεν θέλω να το κάνω και δεν είναι δουλειά μου να το κάνω».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί