«Καμπανάκι» μετεωρολόγων για «Μήδεια»: «Έχουμε χρόνια να δούμε τέτοια βαρυχειμωνιά»

Για πολλές μέρες η θερμοκρασία θα είναι πολύ κάτω από το μηδέν σε αρκετές περιοχές.

Πιθανό είναι να προκύψουν ζητήματα στις μετακινήσεις, ακόμα και μέσα σε μεγάλες πόλεις, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης σημείωσε ο Σάκης Αρναούτογλου ενόψει της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Όσον αφορά την Αττική είπε ότι σχεδόν σε όλη την Αττική, μέχρι τα παραθαλάσσια τμήματα, δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της Δευτέρας και κυρίως το δεύτερο μισό της ημέρας να έχουμε χιονοπτώσεις, ιδιαίτερα πιο πυκνές σε πιο ορεινές και βόρειες περιοχές/

Το Σάββατο αναμένεται χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη η οποία θα είναι αρκετά πυκνή προς το δεύτερο μισό της μέρας.

Το πρωί του Σαββάτου θα υπάρξουν πυκνές χιονοπτώσεις στη Δυτ. Μακεδονία, την Ήπειρο και τη Δυτική – Βορειοδυτική Θεσσαλία.

Μέχρι το απόγευμα και ιδιαίτερα το βράδυ, όλη η βόρεια Ελλάδα και κυρίως η Μακεδονία, θα έχει πυκνές χιονοπτώσεις.

Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο στα δυτικά και στην υπόλοιπη χώρα με πολύ κρύος και τις χιονοπτώσεις αρχικά να σημειώνονται σε πιο ορεινά τμήματα.

Ειδικότερα για την Κυριακή, είπε ότι «έχουμε χρόνια να δούμε τέτοια βαρυχειμωνιά, καθώς σχεδόν παντού θα κάνει την εμφάνισή του ο χιονιάς. Την Κυριακή στα κεντρικά και στα Βόρεια θα χρειαστούν αντιολισθητικές αλυσίδες, ακόμη και σε μεγάλες πόλεις».

Τη Δευτέρα στα Δυτικά και τα Βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί μόνο από πλευράς φαινομένων. Χιονοπτώσεις θα έχουμε στο Βόρειο Αιγαίο και κατά διαστήματα πυκνές σε Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά μέχρι και την Ανατολική Πελοπόννησο και σχεδόν σε όλη την Αττική, μέχρι και τα παραθαλάσσια τμήματα.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί