• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Ανενόχλητοι οι κουκουλοφόροι άνοιξαν γραφεία σε πανεπιστήμια με ώρες κοινού – Η ΦΩΤΟ που προκαλεί το Πανελλήνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Ανενόχλητοι οι κουκουλοφόροι άνοιξαν γραφεία σε πανεπιστήμια με ώρες κοινού – Η ΦΩΤΟ που προκαλεί το Πανελλήνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι κουκουλοφόροι αριστεριστές αποκτούν όλο και περισσότερη… «εξουσία» στην Ελλάδα,

 με το Κράτος να μην αντιδρά, θέλουμε να πιστεύουμε όχι σκόπιμα, στην εν λόγω εξάπλωση της «ακραίας» αυτής οργάνωσης στην κοινωνία.

Οι Ρουβίκωνες βρίσκονται πολύ συχνά στα φώτα των Μέσων Ενημέρωσης με τις δράσεις που πραγματοποιούν.

Πλέον, όπως πιθανόν να έχετε διαβάσει, διαθέτουν Γραφείο «εξυπηρέτησης» και μάλιστα με … ώρες κοινού απέκτησε στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας, εκεί που υποτίθεται είναι χώρος Παιδείας και Γραμμάτων.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ηγετικού στελέχους της οργάνωσης Γιώργου Καλαϊτζίδη, στο facebook, ο Ρουβίκωνας απευθύνει την πρόσκληση «οργανωθείτε μαζί μας», αφού «θα ανοίγει σιγά σιγά νέους χώρους σε γειτονιές και πανεπιστήμια», ενώ ειδικά για τη Φιλοσοφική Σχολή, ο Γ.Καλαϊτζίδης γράφει ότι κάθε Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τη μιάμιση το μεσημέρι «για επικοινωνία με την ομάδα», «θα βρισκόμαστε στο στέκι μας στη Φιλοσοφική».

Το ξαναβάζουμε: Άνοιγμα και νέων χώρων «σε γειτονιές και πανεπιστήμια».

Οι αριστεριστές θα απλωθούν παντού συνιστώντας ένα ισχυρό «κράτος εν κράτει».

Μάλιστα, πριν από λίγο, ανήρτησαν φωτογραφία έξω από το νέο στέκι που άνοιξαν στη Φιλοσοφική Σχολή και διαμηνύουν, προκαλώντας το Πανελλήνιο,  ότι ήρθαν για να μείνουν.

Σε ανάρτησή τους στο Facebook, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν ότι «με μεγάλη χαρά» άνοιξαν το καινούριο τους στέκι στην Φιλοσοφική, ενώ οι παρατάξεις και οι συλλογικότητες δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Περαιτέρω λόγια είναι περιττά!

Δείτε εικόνες μέσω των ρεπορτάζ μέσων ενημέρωσης: