Η βία των Μνημονίων (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη

Εδώ και 8 χρόνια οι Έλληνες βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Τα Μνημόνια έχουν καταστρέψει την Ελληνική κοινωνία και αυτό είναι φανερό. Τα Οικονομικά μέτρα που έχουν παρθεί τα τελευταία χρόνια, παραβίασαν την λογική.

Χιλιάδες Έλληνες αυτοκτόνησαν διότι δεν άντεξαν την νέα Οικονομική πραγματικότητα. Την ίδια ώρα, γίνονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Βλέπουμε λοιπόν ότι το Κράτος ασκεί βία στους πολίτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι:

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πλέον, δεν έχουν ούτε τα βασικά. Οι μειώσεις στις συντάξεις έχουν κάνει πολλούς ηλικιωμένους να κόψουν χρήματα από τα φάρμακα, ώστε να αγοράσουν λίγο ψωμί να φάνε για να ζήσουν.

Για την βία των Μνημονίων, δεν μιλάει κανένας και αυτό το γεγονός είναι απαράδεκτο. Η υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων, κατέστρεψε την ραχοκοκαλιά της Οικονομίας της χώρας, ενώ οι μισθοί της πείνας έχουν κάνει τους εργαζομένους να χάσουν τον ύπνο τους.

Κράτος εναντίον συνταξιούχων:

Τα Μνημόνια λοιπόν, έχουν καταστρέψει την Ελλάδα. Τα κλειδιά της χώρας, έχουν παραδοθεί στους δανειστές. Η εθνική μας κυριαρχία έχει χαθεί προ πολλού.

Το Κράτος ασκεί βία στους πολίτες και αυτό είναι φανερό. Είναι νόμιμο να πληρώνει ο πολίτης υπέρογκους φόρους στο Κράτος, αλλά είναι παράνομο ο πολίτης να αντιδρά και να μην πληρώνει τους υπέρογκους φόρους.
Βλέπουμε λοιπόν ότι άλλο πράγμα είναι η νομιμότητα και άλλο πράγμα είναι η ηθική. Δυστυχώς, οι πολίτες αυτό δεν φαίνεται να το καταλαβαίνουν και εξακολουθούν να ακολουθούν τον ίδιο καταστρεπτικό δρόμο.

Διευκρίνιση

Δεν είναι λάθος να πληρώνουμε φόρους αρκεί να είναι λογικοί (οι φόροι). Υποτίθεται ότι οι φόροι επιστρέφουν στον πολίτη.

Που πάνε όλα αυτά τα χρήματα; Γιατί δεν έχουμε σωστά Νοσοκομεία; Γιατί δεν έχουμε σωστούς δρόμους; Γιατί τα σχολεία είναι σαν φυλακές και σε πολλές περιοχές της χώρας οι μαθητές κάνουν μάθημα μέσα σε κοντέιντερ;

Συμπέρασμα

Η πραγματική βία είναι αυτή των Μνημονίων. Κανένας δεν μιλάει για αυτό το άσχημο γεγονός. Καμία συλλογικότητα δεν κουνιέται, κανένα κόμμα δεν μιλάει!!!

  • 33
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...