Η συγκινητική εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού για τον Θ.Αναστασιάδη: «Μου λείπει..» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Δούκισσα Νομικού,

η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ένα χρόνο.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για αρκετά χρόνια στο παρελθόν στην τηλεόραση του ANT1 και η εξομολόγησή της για εκείνον ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

«Με τον Θέμο είχαμε μια πολύ στενή συνεργασία για πέντε χρόνια και τον ήξερα και άλλα τόσα χρόνια πριν που πήγαινα ως καλεσμένη στην εκπομπή του, οπότε ήμασταν οικογένεια. Εγώ το έχω πει πολλές φορές ότι ο Θέμος για μένα ήταν τηλεοπτικός πατέρας, ήταν μέντορας.

Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου σε όλα, τον ρωτούσα για τα πάντα και πάντα είχε μια σωστή άποψη και μία γνώμη, ξέρεις, με ανιδιοτέλεια να μοιραστεί μαζί μου.

Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εμένα μου είχε φερθεί καλύτερα από τον οποιονδήποτε συνεργάτη. Μου λείπει πολλές φορές.

Μου άρεσε πολύ αυτό που έκανα με τον Θέμο, αλλά πολύ δύσκολα θα ξαναέκανα παρόμοια εκπομπή. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλος σαν τον Θέμο για μένα.

Με τον Θέμο είχαμε δέσει απίστευτα, δεν θα ήθελα να ξανακάνω κάτι αντίστοιχο με κάποιον άλλον γιατί θα είναι σαν να προδίδω αυτό που είχαμε ζήσει.

Είμαι λίγο συναισθηματική. Εμένα άρχισε να μου αρέσει αυτή η δουλειά πραγματικά όταν συνεργάστηκα με τον Θέμο», είπε η Δούκισσα Νομικού.

(Protothema – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί