Η μεγάλη ανατροπή στον νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς: Τι παθαίνει ο Περίανδρος Πώποτας

Η πυρκαγιά στο «Καφέ» έχει αναστατώσει σχεδόν όλους τους κατοίκους,

του Κολοκοτρωνιτσίου, οι οποίοι κάνουν διάφορα σενάρια σχετικά με το ποιος ή ποια μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια.

Ανάλογα πράττει και η Βάλια, η οποία μόλις μαθαίνει την είδηση σπεύδει στο χωριό, κρυφά από τη Χαρά, για να ερευνήσει η ίδια την υπόθεση, ως δικηγόρος πια. Στη συνέχεια, η Χαρά πληροφορείται για την κίνηση της κόρης της και πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι, προκειμένου να την αναζητήσει και να την πείσει ότι δεν έχει κανένα νόημα να κάνει τις σχετικές έρευνες, κινδυ­νεύοντας να τους πιάσουν στο στόμα τους οι κάτοικοι.

Ο ερχομός της Χαράς, όμως, αναστατώνει το χωριό και κυρίως τον Περίανδρο αλλά και τον Τρελάντώνη, ο οποί­ος είχε χάσει τη λαλιά του, από τη στενοχώρια, όταν η πρωτευουσιάνα εγκατέλειψε το χωριό. Εκείνη τη στιγ­μή, ο Τρελαντώνης δεν πιστεύει στα μάτια του που ξαναβλέπει μπροστά του την αγαπημένη του φίλη, ενώ η Χαρά μαθαίνει με επεισοδιακό τρόπο ότι δήμαρχος του χωριού δεν είναι πια ο Περίανδρος αλλά η αδελφή του, Σταυρούλα.

Αργότερα, η Βάλια, αγνοώντας τις συμβου­λές της μητέρας της, αρχίζει τις απαραίτητες ανακρίσεις για τον εμπρησμό. Τότε, αποδεικνύεται ότι ένα σωρό φαι­νομενικά αθώοι θα μπορούσαν να εμπλέκονται, ωστόσο όλο το χωριό είναι ύποπτο και όλοι κρύβουν κάτι.

(φώτο: Screenshot-πηγή: newsbomb.gr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί