• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η κυβέρνηση σταμάτησε τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας και έσωσε μια οικογένεια – Ξέσπασαν σε δάκρυα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κυβέρνηση σταμάτησε τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας και έσωσε μια οικογένεια – Ξέσπασαν σε δάκρυα (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχει ανθρωπιά...

Επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησαν μαζικοί πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

Όπως όλα δείχνουν με την σημερινή κυβέρνηση τα πράγματα δείχνουν, εν τίνι μέτρω, να αλλάζουν.

Όπως μεταδίδεται, με προσωπική παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, σταμάτησε ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας μιας οικογένειας στο Μαραθώνα, η οποία φυσικά και ανακουφίστηκε, καθώς δεν της «άρπαξαν» οι τράπεζες το σπίτι.

Ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter, πως ο ίδιος επικοινώνησε με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, εξήγησε την κατάσταση και η συγκεκριμένη τράπεζα ανταποκρίθηκε.

«Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια», επισήμανε ο υπουργός.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Κατόπιν παρέμβασής μου στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο συγκεκριμένος Πλειστηριασμός σταμάτησε. Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ένωση για την άμεση ανταπόκριση της και φυσικά την Τράπεζα που ανέστειλε».

Θυμίζουμε πως ο αριστερόστροφος διεθνισμός, πιστός στις «ιδέες» του Κομμουνισμού υποστηρίζει την κατάργηση της ιδιοκτησίας. Στις μέρες μας αυτό επιτυγχάνεται μέσω των πλειστηριασμών, καθώς πολλοί πολίτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην αποπληρωμή των δανείων τους ή στην συνεπή πληρωμή των υπέρογκων φόρων ή σε κάποια τραγωδία που τους συνέβη, τους οποίους η παρούσα κυβέρνηση μειώνει και αυτό πρέπει να υπογραμμιστεί.

Η οικογένεια της οποίας το σπίτι επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό είναι απελπισμένη, καθώς κινδύνευε να μείνει στον δρόμο.

Όπως έγινε γνωστό, τον Απρίλιο του 2018, το σπίτι και το μαγαζί της οικογένειας τυλίχθηκαν στις φλόγες λόγω βραχυκυκλώματος. Το μαγαζί κάηκε ολοσχερών, ενώ σώθηκε μέρος του σπιτιού, στο οποίο μένει η οικογένεια.

Ένα μήνα αργότερα, ο σύζυγος, πατέρας και παππούς τους κατέληξε από βαριά εγκαύματα εξαιτίας της πυρκαγιάς, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση διακοπής του πλειστηριασμού, η γυναίκα ξέσπασε σε δάκρυα χαράς. Στο σημείο βρίσκονταν και συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι οποίες έγιναν μάρτυρες της κυβερνητικής παρέμβασης.

ΦΩΤΟ eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •