Η εκθαμβωτική φωτογραφία της Ακρόπολης που είναι φαβορί για διεθνή διαγωνισμό

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει ξεθωριάσει τις αναμνήσεις σας από τα ταξίδια, λόγω των απαγορεύσεων,

ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει να ονειρεύεστε μαγευτικά μέρη σε όλο τον κόσμο. Και ένα από αυτά είναι σίγουρα πολύ πιο κοντά από όσο φαντάζεστε: Η Ακρόπολη των Αθηνών.

Η Ακρόπολη διαφημίστηκε πριν από μερικές ημέρες σε όλο τον κόσμο, χάρη στον νέο φωτισμό. Είτε όμως την δει κανείς βράδυ είτε πρωί, η ομορφιά της είναι αξεπέραστη και αυτό αποδεικνύεται για άλλη μία φορά από μια εικόνα σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας.


Το Cewe, διοργανώνει κάθε χρόνο έναν από τους μεγαλύτερους ετήσιους διαγωνισμούς φωτογραφίας σε όλο τον κόσμο, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι. Προς το παρόν είναι ακόμη ανοιχτός, ωστόσο κάποιες από τις εικόνες έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Η επική φωτογραφία της Ακρόπολης

Μεταξύ αυτών μια απίστευτη λήψη μιας λεωφόρου γεμάτη με οξιές στην Βόρεια Ιρλανδία – μπορούν εύκολα να την αναγνωρίσουν οι οπαδοί του Game of Thrones – μια όμορφη εικόνα της γαλλικής πόλης του Στρασβούργου, αλλά και μια επική φωτογραφία της Ακρόπολης των Αθηνών που τραβήχτηκε κατά το ηλιοβασίλεμα, του φωτογράφου Marius Godoi.


Και όπως λέει η Κλει Μόρετον, ειδικός φωτογραφιών στο Cewe: «Ίσως να απέχουμε ακόμη μερικούς μήνες από το να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε ξανά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαύσουν τον προγραμματισμό που θα μπορούσαμε να κάνουμε για το επόμενο ταξίδι μας ή να κοιτάξουμε τις υπέροχες αναμνήσεις που αποκτήσαμε από κάποιο παλαιότερο ταξίδι μας στο εξωτερικό».

(iefimerida – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί