Η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για τις αμβλώσεις (Βίντεο)

Όπως διαβάσατε στο el,

Οι Ιρλανδοί αποφάσισαν να νομιμοποιήσουν τις αμβλώσεις. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι αυτή είναι μια πολύ καλή εξέλιξη. Μάλιστα, ορισμένοι προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω και δήλωσαν ότι οι κοινωνίες που δέχονται τις αμβλώσεις, είναι πολύ προχωρημένες.

Πάρα πολλοί άνθρωποι, υποστηρίζουν τις αμβλώσεις καθώς πιστεύουν ότι γίνονται για καλό σκοπό. Η απόφαση των Ιρλανδών να νομιμοποιήσουν τις αμβλώσεις, έχει χαιρετιστεί από το σύνολο του πολιτικού κόσμου.

Βέβαια, τις απόψεις του πολιτικού κόσμου, δεν τις συμμερίζεται μια μερίδα του κόσμου. Υπάρχουν διάφορες απόψεις πάνω σε αυτό το πολύ λεπτό ζήτημα. Για παράδειγμα, υπάρχουν γιατροί οι οποίοι θεωρούν κάτι καλό τις αμβλώσεις και γιατροί οι οποίοι τις θεωρούν κάτι κακό.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το έμβρυο, ζει όταν γίνεται η άμβλωση. Οι περισσότεροι βέβαια, λένε ότι δεν ζει.

Δείτε το πολύ σημαντικό βίντεο που ακολουθεί:

Αρκετοί γιατροί λοιπόν, λένε ότι τα έμβρυα ζούνε κατά την διάρκεια της άμβλωσης. Νιώθουν τον πόνο, νιώθουν την ζωή να φεύγει από μέσα τους. Στο παραπάνω βίντεο, γίνεται σαφές ότι τα έμβρυα αναπνέουν κανονικότατα, άρα ζούνε!

Με βάση όλα τα παραπάνω, αξίζει να μάθουμε ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ πάνω σε αυτό το πολύ μεγάλο θέμα.

Ο κ.Παπαδημούλης έκανε μια δήλωση για το ναι των Ιρλανδών στις εκτρώσεις. Ο κ.Παπαδημούλης δεν είναι ένα άτομο τυχαίο αλλά είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στον ΣΥΡΙΖΑ:

Μεγάλη μέρα για την Ιρλανδία και τη δημοκρατία. Ευρεία επικράτηση του ‘Ναι’ στο δημοψήφισμα για νομιμοποίηση αμβλώσεων. Μεγάλη νίκη για τις προοδευτικές δυνάμεις, τα δικαιώματα των γυναικών και την ελευθερία της επιλογής. Μπράβο στο Σιν Φέιν για τη δυνατή καμπάνια.

Αυτά είπε ο κ.Παπαδημούλης ο οποίος προφανώς εκφράζει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα των αμβλώσεων, είναι πολύ λεπτό και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.

Τα συμπεράσματα δικά σας!