H «πληρωμένη» απάντηση του Κοντιζά στην Καγιά: «Δεν κάνουμε πασαρελίτσα εδώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η Βίκυ Καγιά πέταξαν τις… σποντούλες τους στα γυρίσματα των οντισιόν, για τα ριάλιτι MasterChef και GNTM. Την αρχή είχε κάνει η Βίκυ Καγιά όταν σε διαγωνιζόμενη είχε πει πως το GNTM δεν είναι «ούτε τραγουδάκι, ούτε μαγειρικούλα». Το GNTM τελείωσε και ήρθε η ώρα του MasterChef με τον Σωτήρη Κοντιζά […]

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η Βίκυ Καγιά πέταξαν τις… σποντούλες τους στα γυρίσματα των οντισιόν, για τα ριάλιτι MasterChef και GNTM. Την αρχή είχε κάνει η Βίκυ Καγιά όταν σε διαγωνιζόμενη είχε πει πως το GNTM δεν είναι «ούτε τραγουδάκι, ούτε μαγειρικούλα».

Το GNTM τελείωσε και ήρθε η ώρα του MasterChef με τον Σωτήρη Κοντιζά να μην ξεχνά και να δίνει «πληρωμένη» απάντηση στη Βίκυ Καγιά. Όταν παίκτης μπήκε με «ύφος» μπήκε στην κουζίνα του ριάλιτι ο Κοντιζάς του είπε: «Έχεις έρθει με ένα στυλ που εμένα δε μου δείχνει ώριμο. Δεν κάνουμε πασαρελίτσα εδώ» του είπε ο κριτής του MastertChef. Tα σχετικά αποσπάσματα έπαιξαν σήμερα στην εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τζιμτσιλή να δηλώνει. «Τώρα που το μοντάραμε και το είδαμε, είναι κανονική πληρωμένη απάντηση του Κοντιζά στη Βίκυ».

Δείτε το βίντεο:

Από Protothema.gr, ΦΩΤΟ video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί