• Αρχική
  • Άρθρα
  • Γυαλιά-καρφιά τα έκανε ο Ρουβίκωνας στα γραφεία της Athens Voice- (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Γυαλιά-καρφιά τα έκανε ο Ρουβίκωνας στα γραφεία της Athens Voice- (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε βίντεο- Οι δράστες τα έκαναν γυαλιά - καρφιά - Κατέστρεψαν γραφεία με λοστούς και πέταξαν μαύρες μπογιές

Επίθεση στα γραφεία της Athens Voice πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα . Κατέστρεψαν γραφεία με λοστούς και πέταξαν μαύρες μπογιές.

Σύμφωνα με το κείμενο που ανάρτησε η Athens Voice περίπου 10 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στα γραφεία της Athens Voice.

Κατέστρεψαν γραφεία με λοστούς, πέταξαν μαύρες μπογιές και εξαπέλυσαν απειλές στους εργαζόμενους της εφημερίδας. Λίγο μετά την επίθεση ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με ανάρτηση στο indymedia. 

Δείτε  βίντεο και εικόνες που ανάρτησε η Athens Voice:


epithesi-athens-voice-14
Πηγή: Athensvoice.gr


epithesi-athens-voice-12
Πηγή: Athensvoice.gr


epithesi-athens-voice-11

Πηγή: Athensvoice.gr

epithesi-athens-voice-7

Πηγή: Athensvoice.gr

epithesi-athens-voice-3

Πηγή: Athensvoice.gr

epithesi-athens-voice-2

Πηγή: Athensvoice.gr

epithesi-athens-voice-1
Πηγή: Athensvoice.gr

Σύμφωνα με την ανάρτηση των μελών της αντιεξουσιαστικής οργάνωσης η επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας έγινε σε συνέχεια της χθεσινής τους «εφόδου» στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για τον τραγικό θάνατο της αποκλειστικής νοσοκόμας Γκαϊανέ Κασαρτζιάν και το σχόλιο που είχε αναρτήσει η εφημερίδα και είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. «Εναλλακτικά free press όπως η Athens Voice χτίζουν μια απολίτικη μάζα υπάκουων κανίβαλων.

Μέσα από τέτοιες φυλλάδες η εξουσία διαχέει τη κουλτούρα της εμπορευματοποίησης των ριζοσπαστικών προτάσεων και των χειραφετικών πειραμάτων και επιτίθεται συστηματικά στη ταξική συνείδηση και στους κοινωνικούς αγώνες.

Εκτός αυτού εξαπολύει τα παπαγαλάκια της να λοιδορούν το θάνατο μιας ταξικής μας αδελφής και όταν έρχεται η ώρα να απολογηθούν, με απλές αερολογίες προσπαθούν να καλύψουν το λάθος τους, με τρόπο όμως που όχι απλά δεν καλύπτει, αλλά επιβεβαιώνει τη ρατσιστική τους διάθεση», γράφουν χαρακτηριστικά.


ΝΔ για την επίθεση στην Athens Voice: Οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται!

Η Νέα Δημοκρατία τοποθετήθηκε για την επίθεση του Ρουβίκωνα στην εφημερίδα Athens Voice, χαρακτηρίζοντάς την επίθεση στη Δημοκρατία

Η ανακοίνωση:

«Η επίθεση στην Athens Voice είναι επίθεση στη Δημοκρατία.

Μόνο που, αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι πάσης φύσεως Ρουβίκωνες, είναι ότι οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται.

Και θα το αποδείξουν την Κυριακή, δίνοντας ισχυρή εντολή σε μια κυβέρνηση που θα δείξει μηδενική ανοχή στις πράξεις τους, βάζοντας οριστικό τέλος στην πρωτοφανή ανομία που ανέχτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

(φώτο αρχική: Eurokinissi- πηγή: protothema.gr)