Γ.Γ. Εμπορίου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξει η αγορά σε δυο γεωγραφικές ταχύτητες

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να ανοίξει η αγορά σε δύο γεωγραφικές ταχύτητες, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» υπογράμμισε ότι για την ώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην τήρηση των μέτρων.


Απέκλεισε ενδεχόμενο να υπάρξει ένας συγκεκριμένος τρόπος για τη μετακίνηση των πολιτών, στα πρότυπα του 13033.

«Υπάρχουν διάφοροι τεχνικοί παράμετροι που εξετάζουμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Εξάλλου, σημείωσε ότι η κινητικότητα της ηλεκτρονικής αγοράς είναι μεγάλη σε σύγκριση με την πρώτη καραντίνα τον Απρίλιο.

Ο γενικός γραμματέας σημείωσε ότι τον Απρίλιο οι περισσότερες αγορές αφορούσαν σε τεχνολογικά είδη, ενώ πλέον οι καταναλωτές αγοράζουν προϊόντα για οικιακή χρήση.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε αναφέρει ότι «δεν μπορούμε να δούμε σε αυτή τη στιγμή διαφορετικές ταχύτητες στην άρση του lockdown μεταξύ περιφερειών και δεν έχουμε κάποιου τέτοιου είδους εισήγηση από τους ειδικούς».

Προσέθεσε πάντως ότι «εάν δούμε και την επόμενη εβδομάδα ότι υπάρχουν εστίες διαφορετικές σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές, αυτό θα μας το εισηγηθούν οι επιδημιολόγοι. Αλλά δεν είμαστε εκεί. Ούτε έχει εξεταστεί κάτι τέτοιο».

(protothema – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί