Εξάρχεια: Με αυτό αντικατέστησαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ! (ΦΩΤΟ)

Οι γνωστοί-άγνωστοι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων, είναι γνωστό πως δεν χαίρονται με το Χριστουγεννιατικό δέντρο, τα λαμπάκια και τα στολίδια.

Το χρονικό, έχει ως εξής. Ομάδα αγνώστων το βράδυ της Τετάρτης έβαλε φωτιά στο πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Εξαρχείων. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να τους δείτε να…πανηγυρίζουν το «κατόρθωμά τους».

Άμεση ήταν η παρέμβαση του δημάρχου της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος δήλωσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook πως «Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Η αγάπη πάντα νικάει το μίσος. Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς. Και είναι για όλη τη πόλη. Για αυτό και το δέντρο θα ξαναστηθεί.», είπε στην ανάρτησή του.

Πράγματι, δύο μέρες μετά το κάψιμο του δέντρου ο δήμος Αθηναίων ξαναέστησε σήμερα το πρωί το νέο δέντρο. Συγκεκριμένα, συνεργεία του δήμου βρέθηκαν νωρίς το πρωί στα Εξάρχεια και αφού πρώτα απομάκρυναν το καμένο δέντρο και καθάρισαν την πλατεία τοποθέτησαν ένα νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Ωστόσο….ούτε εκείνο άντεξε. Το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι το πυρπόλησαν. Τη δεύτερη φορά μάλιστα, το twitter, πήγε το το θέμα σε άλλο επίπεδο. Δείτε ενδεικτικά.

Μετά και το δεύτερο κάψιμο σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν έχει τοποθετηθεί νέο δέντρο. Όμως αυτό που βλέπουν όσοι περνούν από τα Εξάρχεια τις τελευταίες ώρες…δεν έχει προηγούμενο! Όπως φαίνεται ο αναρχικοί τοποθέτησαν ένα μεγάλο «Α» μέσα σε έναν κύκλο σε κολώνα φωτισμού της πλατείας Εξαρχείων, μαζί με πολύχρωμα μπαλόνια.

(φώτο: Facebook)
(φώτο: Facebook)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...