Έξαλλη η Τσιμτσιλή με γνωστό παρουσιαστή: «Με πρόσβαλε όσο κανείς άλλος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη συνέντευξη του Φώτη Σεργουλόπουλου στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” σχολίασαν στο Happy Day

και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέταξε τα καρφιά της στον παρουσιαστή εκφράζοντας το μεγάλο της παράπονο προς τον ίδιο και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Μάλιστα, με αφορμή την δήλωση του Σεργουλόπουλου ότι ενώ εκείνος δεν έχει προσβάλει ποτέ κανέναν, τον ίδιο τον έχουν προσβάλλει πολλοί, η Τσιμτσιλή είπε το μεγάλο παράπονό της:

“Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μού έκανε εντύπωση για αυτή την αποστροφή που έβγαλε προς κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα και εξέφρασε στον καναπέ της Ναταλίας” σημείωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. “Μου κάνει εντύπωση γιατί είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, της παρέας, που έχει δουλέψει σε αυτό τον χώρο πάρα πολλά χρόνια, ευγενής και δεν ήξερα ότι έχει πληγωθεί και έχει σιχαθεί τόσο πολύ αυτό τον χώρο”.

“Θυμάμαι πως κάποια στιγμή η Μαρία και ο Φώτης με είχαν σχολιάσει όπως δεν με έχει σχολιάσει άνθρωπος! Τόσο έντονα που ήταν στα όρια του προσβλητικού και μάλιστα, μετά από πολλά χρόνια, έτυχε να το κουβεντιάσουμε και πήγα καλεσμένη στην εκπομπή τους. Θέλω να πω πως, όταν είσαι ο άμεσα σχολιαζόμενος και θιγόμενος, ποτέ δεν ξέρει αυτός που σχολιάζει που εσύ ενοχλείσαι.

Μπορεί ο Φώτης με την Μαρία να νόμιζαν πως κάνουν έναν αμιγώς χιουμοριστικό σχολιασμό αλλά κάποιες φορές τα πρόσωπα που σχολίαζαν να ένιωθαν όπως νιώθει τώρα ο Φώτης” πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Με τα σχόλια των συνεργατών της να ακολουθούν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανήλθε με μια νέα αναφορά στο περιστατικό που την είχε ενοχλήσει στο παρελθόν.

“Σε αυτό που λέει δηλαδή, “δεν έχω έχω προσβάλλει κανέναν αλλά με έχουν προσβάλλει”, εγώ θυμάμαι ένα σκηνικό που με αφορά. Δεν ξέρω ο καθένας. Είχαν δείξει μια παλιά μου φωτογραφία και έλεγαν πως έχω αλλάξει εκείνο και το άλλο. Αυτοί μπορεί να το θεωρούσαν χιούμορ, εμένα με είχε στεναχωρήσει και προσβάλλει”.

(TheToc – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί