Eurovision 2020: Επίσημο, η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα (βίντεο)

Επίσημα ανακοινώθηκε και από την ΕΡΤ η εκπροσώπηση της Ελλάδας από τη Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι SUPERGΙRL στη Eurovision 2020.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Arcade και τους στίχους οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Arcade και Sharon Vaughn.

Το τραγούδι θεωρείται συνταγή επιτυχίας, αφού creative director της ελληνικής συμμετοχής θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ο διαγωνισμός θα γίνει φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας από τις 12-16 Μαΐου. Η Ελλάδα κληρώθηκε στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovison στις 14 Μαΐου, ενώ η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της 12ης Μαΐου.

Η Στεφανία γεννήθηκε το 2002 στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και κατάγεται από την Ελλάδα. είχε εκπροσωπήσει την Ολλανδία στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2016 και κατέλαβε ως μέλος του γκρουπ “Kisses”, την 8η θέση. Όταν ήταν 9 ετών συμμετείχε στο The Voice Kids της Ολλανδίας κι έχει κυκλοφορήσει 4 singles. Είναι και ηθοποιός με συμμετοχές σε αρκετές σειρές και ταινίες στην Ολλανδία.

Είχε επίσης εμφανιστεί στα βραβεία MAD Video Music Awards 2019

Περήφανη δήλωσε με ανάρτησή της στο instagram, που επιτέλους μπορεί κι επίσημα να πει ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί