«Έσπασε» ο πυροσβέστης στον «αέρα» για τα δύο παιδιά – Έτσι βρέθηκαν!!! ΒΙΝΤΕΟ με τον πατέρα πριν μάθει το μοιραίο

Συγκλονιστικές οι μαρτυρίες...

Όσα έχουν γίνει γνωστά για τον χαμό των δύο μαθητών στην Σάμο, την οποία “χτύπησε” ανελέητα ο σεισμός των 6,7 Ρίχτερ, «σφίγγουν» το στομάχι.

Αυτό που μαθαίνουμε σήμερα είναι πως ο πατέρας του 17χρονου Άρη, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, είχε μιλήσει στον ΣΚΑΪ λίγο πριν βρεθεί το παιδί του νεκρό, μεταφέροντας εικόνα για το τι συμβαίνει στο νησί.

Δείτε:

Ο άνθρωπος αναζητούσε το γιο του, λέγοντας μάλιστα ότι εκείνες τις ώρες τα κινητά δεν λειτουργούσαν.

Η κατάληξη ήταν τραγική αφού ο 17χρονος Άρης βρέθηκε νεκρός μαζί με τη συμμαθήτριά του Κλαίρη.

Όπως είδαμε νωρίτερα, ο τραγικός πατέρας του Άρη έγραψε στο facebook για το γιο του αλλά και για την αγάπη που είχαν τα δυο παιδιά (ΕΔΩ).

Αυτό το επιβεβαιώνουν και οι μαρτυρίες. Ήταν αγκαλιασμένα!

Δείτε στο 4.00:

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πυροσβέστης που βρήκε τα παιδιά περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές:

«Η πυροσβεστική πήγε άμεσα στο σημείο αφού κλήθηκε, και πετραδάκι – πετραδάκι άρχισε να βγάζει τα μπάζα για να απεγκλωβίσει τα παιδιά. Τελικά μετά από ώρα αντίκρισε το θλιβερό θέαμα. Είμαστε εκπαιδευμένοι, όπως και εμείς είμαστε άνθρωποι και επηρεαζόμαστε».

Με βάση όσα ανέφερε ο πυροσβέστης αλλά και πληροφορίες από την Σάμο, τα παιδιά επέλεγαν κάποιες φορές να περάσουν από αυτό το στενό σοκάκι.

Λίγο πριν το σεισμό λοιπόν, είχαν κάτσει στο σκαλοπατάκι μπροστά στην είσοδο του κτιρίου που κατέρρευσε. Όταν άρχισε ο σεισμός σηκώθηκαν για να φύγουν, όμως δεν πρόλαβαν. Τα συντρίμμια τους καταπλάκωσαν.

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία. Σε μια στιγμή δεν αντέχει και «λυγίζει» η φωνή του:

Οι δύο μαθητές Λυκείου εντοπίστηκαν αγκαλιασμένοι κάτω από τα χαλάσματα του τοίχου που τα καταπλάκωσε, μάλλον στην προσπάθειά τους να προστατευτούν.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί