Επιμένουν με τον… καφέ στο χέρι – Συνήθισαν μέχρι και σε αυτό! – ΦΩΤΟ

Να που η καραντίνα και ο περιορισμός έφεραν μια συνήθεια η οποία δεν φεύγει για κάποιους με το άνοιγμα των καταστημάτων καφέ.

Ο λόγος για τον καφέ στο… χέρι. Παρά το γεγονός πως εδώ και μερικές ημέρες τα καταστήματα άνοιξαν μετά από πολλούς μήνες, υπάρχουν κι εκείνοι που επιμένουν σ’ αυτό που έφερε ο κορωνοϊός. Να πίνουν τον καφέ τους στα παγκάκια, τις πλατείες και άλλους δημόσιους χώρους.

kafes1
laria3
larias2

«Βασικά είναι πιο φτηνός ο καφές έτσι», εξηγεί στο Larissanet.gr ένας «θαμώνας» της πλατείας Ταχυδρομείου. «Στο κατάστημα αν καθίσεις θα τον πληρώσεις 3 με 3,5 ευρώ έναν φρέντο για παράδειγμα. Ενώ στο χέρι θα τον πάρεις 1,5 με 2 ευρώ. Αν αυτό το κάνεις καθημερινά τότε έχεις μια εξοικονόμηση χρημάτων».

Ο ίδιος με την παρέα του τα βράδια αλλάζει στέκι και πηγαίνει στην Πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο «Το ίδιο συμβαίνει και με το αλκοόλ. Μια μπύρα από το περίπτερο δεν συγκρίνεται στην τιμή με μια μπύρα από κατάστημα», τονίζει.

Βέβαια τα καταστήματα πλέον προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες αφού η τάση οδηγεί πολλά απ’ αυτά να κατασκευάζονται εξ αρχής με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε απλά να δίνουν τον καφέ σε πλαστικό και το ίδιο και τα κοκτέιλ. Φτηνά και απλά. Όπως βολεύεται ο καθένας

(larissanet)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί