• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική – Αγωνία για τους πυρόπληκτους – Ποτάμια οι δρόμοι στα Β. Προάστια – «Πνίγονται» τα αμάξια (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική – Αγωνία για τους πυρόπληκτους – Ποτάμια οι δρόμοι στα Β. Προάστια – «Πνίγονται» τα αμάξια (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονα καιρικά φαινόμενα

επικρατούν αυτή την ώρα στα βόρεια προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στις περιοχές Μαρούσι, Χαλάνδρι και Κηφισιά.

Στο Μαρούσι, βρέχει έντονα εδώ και περίπου μισή ώρα και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, με τα αμάξια να «πνίγονται».

Το κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε στην Αττική θα ταλαιπωρήσει ακόμη περισσότερο τους πυρόπληκτους, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι έντονα. 

Η κακοκαιρία θα επηρεάσει κατά διαστήματα την Αττική το μεσημέρι και το απόγευμα. 

Το γεγονός αυτό επιτείνει την ταλαιπωρία αλλά και την αγωνία των κατοίκων, που έχουν ήδη πληγεί από τις φονικές πυρκαγιές.

Ήδη, η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχθεί περίπου 120 κλήσεις από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από Βόρεια Πεντέλη, Κηφισιά, Μαρούσι και Βριλήσσια.

Επιπλέον έχουν προκληθεί προβλήματα σε διάφορους δρόμους της Αττικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων είναι κλειστή για τα οχήματα η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Βασιλόπουλου στη Νέα Ερυθραία. 

Προβλήματα υπάρχουν και στη γέφυρα Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Λαμία, κυρίως στην δεξιά λωρίδα. 

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu