Εκτός σπιτιών στην παγωνιά κοιμήθηκαν οι Θεσσαλοί – «Χορός» μετασεισμών στην Ελασσόνα, vid

Σε σκηνές, αυτοκίνητα και ξενοδοχεία οι πιο τυχεροί...

Πολλοί ήταν οι μετασεισμοί στην περιοχή της Ελασσόνας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κυριότεροι ήταν αυτοί των 3,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 04:43:39 αλλά και των 3,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 05:40:45. Στις 02:30:00 σημειώθηκε σεισμός 3.5 Ρίχτερ, ενώ στις 02:14:00 επίσης ένας ακόμα μετασεισμός των 3,5 Ρίχτερ.

Πολλοί από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής παραμένουν σε εξωτερικούς και ανοιχτούς χώρους, όπου έχουν στηθεί σκηνές, φοβούμενοι τα χειρότερα. Αρκετοί ήταν αυτοί που διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία που είχαν μισθωθεί, ενώ για όποιον δεν μπορούσε να μείνει στο σπίτι του, έμεινε στο αυτοκίνητο ή σε σκηνές, αν είχαν φτάσει εγκαίρως, ώστε να υπάρχει χρόνος για να στηθούν.

Από τον ισχυρό σεισμό προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε διάφορα χωριά της Ελασσόνας ενώ έξι άτομα απεγκλωβίστηκαν από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κόσμος είναι παγωμένος και σοκαρισμένος από τον ισχυρό σεισμό, ενώ εξήγησε ότι στήθηκαν 240 σκηνές στα γήπεδα των χωριών που επλήγησαν περισσότερο, στο Δαμάσι, στο Μεσοχώρι και στον Τύρναβο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί