Ειδικοί Φρουροί ΕΛ.ΑΣ.: «Οι επιθέσεις του Ρουβίκωνα μας γελοιοποιούν»

Για γελοιοποίηση της ΕΛΑΣ και της πολιτείας από τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα όπως αυτή στο Συμβούλιο της Επικρατείας το απόγευμα της Δευτέρας έκανε λόγο στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας.

Όπως τόνισε «υπήρχε μια δύναμη, η ομάδα Δέλτα για να προλαμβάνει τέτοιου είδους επιθέσεις».

«Η εμμονή Τόσκα να μην βλέπει την ανάγκη αυτή θα απολαμβάνει να βανδαλίζεται η δημόσια περιουσία και να γελοιοποιείται η ΕΛΑΣ και η πολιτεία» πρόσθεσε ο κ. Ντούμας.

Ειρωνικά σχολίασε, μάλιστα, ότι «έτσι όπως το πάει ο Ρουβίκωνας θα ικανοποιηθεί το αίτημά μας για αστυνόμευση των Αθηνών, γιατί μετά τις επιθέσεις στέλνουν αστυνομικούς στα σημεία που δέχονται επιθέσεις».

Όσον αφορά την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη και την αντίδραση των αστυνομικών που ήταν παρόντες, ο κ. Ντούμας σχολίασε ότι «θα έπρεπε να φοβηθούν και να έχουν την αίσθηση του κινδύνου. Ο ένας ή οι δύο αστυνομικοί δεν πρέπει να τα βάλουν με το μαινόμενο πλήθος δέκα ατόμων. Στόχος τους ήταν να προστατεύσουν το πρόσωπο».

«Μη θέλουμε έναν αστυνομικό ρόμποκοπ» πρόσθεσε ο κ. Ντούμας ζητώντας να δούμε πόσο θα τιμωρηθούν οι δράστες και αν θα χρειαστεί αυστηροποίηση των διατάξεων του ποινικού κώδικα.

(protothema)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu