Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Βάρσος του φημισμένου ζαχαροπλαστείου στην Κηφισιά (βίντεο)

Το βράδυ της Τρίτης 14 Ιανουαρίου, έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Βάρσος, ένας από τους κληρονόμους και διαχειριστές του φημισμένου ζαχαροπλαστείου στην Κηφισιά.

Μέλος της τρίτης γενιάς, ο Βασίλης Βάρσος ήταν ο ένας από τους δύο εγγονούς του Βασίλη Βάρσου, που είχε ανοίξει το ζαχαροπλαστείο στην οδό Κασαβέτη, το μακρινό 1892 και διαχειριζόταν την οικογενειακή επιχείρηση μαζί με τον Γιώργο Βάρσο.

Η εξόδιος ακολουθία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, στις 2μμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς.

Συλλυπητήρια από τον Εμπορικό Σύλλογο Κηφισιάς
Την είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια των μελών του για την απώλεια:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη των μελών του για την απώλεια του επιφανούς και αγαπητού μέλους του, Βασίλη Βάρσου, και απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Βασίλης Βάρσος υπήρξε γνωστός και αγαπητός στην Κηφισιώτικη οικογένεια. Εξαιρετικός επιχειρηματίας, υπέροχος οικογενειάρχης, αγαπητός συμπολίτης, θα μας λείψει πολύ.

Μετά την αναγγελία του θανάτου του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς συνεδρίασε και αποφάσισε τα εξής:

  1. Να εκφράσει τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος
  2. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία
  3. Να αποστείλει στεφάνι εις μνήμη του
  4. Να δημοσιεύσει το παρόν στην ιστοσελίδα του, στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να το αποστείλει προς δημοσίευση στον τοπικό τύπο».

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί