Έφυγε από τη ζωή 30χρονος δημοσιογράφος – Όλα ξεκίνησαν από ένα…χαλασμένο δόντι

Mετά από νοσηλεία 77 ημερών και 14 χειρουργεία έφυγε από τη ζωή ο Αναστάσης Δαφνής.


Θλίψη έχει σκορπίσει στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του θανάτου του νεαρού δημοσιογράφου, Αναστάση Δαφνή, που έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου μετά από νοσηλεία 77 ημερών και 14 χειρουργεία.

Στις 11 Μαΐου θα είχε τα γενέθλιά του και θα γιόρταζε τα 30 του χρόνια. Κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του από το πλευρό του δεν έφυγε ούτε στιγμή η μητέρα του.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε από ένα χαλασμένο δόντι!

Στην είδηση αναφέρθηκε η πολύ καλή του φίλη και δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, ανεβάζοντας ένα σχετικό βίντεο και γράφοντας:

«Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμόγελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής. (…) Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι. Τα πώς και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία. Έφυγε από λάθος γιατρών, αυτό μόνο προς το παρόν! Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα. Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε. Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα».

(ethnos – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί