• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δυναμική ομιλία Χρυσοχοΐδη – Τι είπε για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυναμική ομιλία Χρυσοχοΐδη – Τι είπε για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ κ.Χρυσοχοΐδης έκανε μια δυναμική ομιλία.

Να σημειωθεί ότι αναλαμβάνει το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο της ασφάλειας της χώρας, σε μια περίοδο δύσκολη.

Η ανομία βασιλεύει στα Εξάρχεια και όχι μόνο. Η πόλη της Θεσσαλονίκης για παράδειγμα, αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα. Ακόμα και η Πλατεία Αριστοτέλους έχει γίνει “φωλιά κακοποιών”. Σε ολόκληρη την χώρα το αίσθημα της ανασφάλειας κυριαρχεί.

Ο υπουργός που “έπιασε” την 17 Νοέμβρη, φαίνεται διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε.

Το el πολλές φορές έχει προειδοποιήσει: Οι λεγόμενοι άγνωστοι-γνωστοί που φοράνε τον μανδύα των αναρχικών, δρουν κατά της Ελλάδας. Προσπαθούν να προκαλέσουν συνθήκες ασφυξίας στην ελληνική κοινωνία. Εκμεταλλεύονται τις πολιτικο-οικονομικές συνθήκες και προκαλούν το χάος. Δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο αλλά παγκόσμιο.

Προσοχή! Αυτοί οι άνθρωποι δημιουργούν άβατα, μέσα στα οποία κανένας δεν μπορεί να δει τι ακριβώς συμβαίνει, αφού το σκοτάδι τα καλύπτει.

Η νέα ηγεσία έχει μπροστά της ένα δύσκολο έργο!

Οι Έλληνες δεν θέλουν να υπάρχουν άβατα. Δεν θέλουν να βλέπουν τις περιουσίες τους να καίγονται από τις μολότοφ και φυσικά δεν θέλουν να τρώνε χημικά, επειδή αγαπούν την Μακεδονία. Όλοι θυμόμαστε τις εικόνες που έδειχναν αστυνομικούς να ρίχνουν χημικά στους ανθρώπους που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας.

Photo:eurokinissi