Διαβεβαιώσεις για την επάρκεια των τροφίμων στα σούπερ μάρκετ από το Υπ.Ανάπτυξης

Σύσκεψη για την επάρκεια της ελληνικής αγοράς διεξήχθη την Τετάρτη στο κτίριο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Διαβεβαιώσεις από τον αρμόδιο υπουργό.

Τη διαβεβαίωση επάρκειας της ελληνικής αγοράς, εν μέσω της έξαρσης του κορονοϊού στη χώρα, έδωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, μετά το πέρας ειδικής σύσκεψης που έλαβε χώρα την Τετάρτη, με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Μάλιστα, το κυβερνητικό στέλεχος δεν απέκλεισε τη δυνατότητα διεύρυνσης του ωραρίου για την τροφοδοσία των καταστημάτων και την ομαλή λειτουργία της αγοράς, δεδομένων των τρεχουσών συνθηκών.


Τόνισε δε, ότι το υπουργείο Ανάπτυξης παρακολουθεί στενά την προμήθεια και τις τιμές των αγαθών και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Κάλεσε, παράλληλα, τους πολίτες να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα πρόληψης, ενώ επανέλαβε ότι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, καθώς δεν θα υπάρξει καμία έλλειψη σε τρόφιμα και καταναλωτικά αγαθά.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ ζήτησαν να διευρυνθεί το ωράριο τροφοδοσίας των αλυσίδων, ώστε να καταστεί πιο ομαλή η τροφοδοσία των καταστημάτων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν – μεταξύ άλλων – οι επικεφαλής των αλυσίδων σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», «ΑΒ», «My Market – Μετρό» και «Lidl».

(sputniknews – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί