Διαμάχη Χατζηνικολάου-Βαξεβάνη με αφορμή την υπόθεση Φουρθιώτη

Το ζήτημα του Μένιου Φουρθιώτη ήταν η αιτία για τη λογομαχία που ξέσπασε στο Twitter, την Τετάρτη (07/04), ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους, στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Κώστα Βαξεβάνη.

Συγκεκριμένα, όλα άρχισαν από ένα σχόλιο ενός χρήστη του Twitter σε διαφημιστική ανάρτηση της «Real News» που εκδίδει ο Νίκος Χατζηνικολάου και στο οποίο έγραψε: «Τρία πουλάκια κάθονταν, εδώ καίγεται το σύμπαν και εσείς στην κοσμάρα σας».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση και απάντησε: «Ασχολήσου με το αγαπημένο σου “Documento” και προώθησέ το, όπως ήδη κάνεις, και μην συκοφαντείς τη δουλειά 150 δημοσιογράφων επειδή δεν ταυτίζεται κομματικά με τις προτιμήσεις σου, είναι ντροπή».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Βαξεβάνης απάντησε με τη σειρά του, παραθέτοντας το tweet του Νίκου Χατζηνικολάου, και έγραψε: «Ρωτάνε τον Νίκο Χατζηνικολάου για τη στάση του στο θέμα Φουρθιώτη και αντί να απαντήσει, τους λέει για το “αγαπημένο τους Documento”. Την προηγούμενη φορά που έγραψε απρεπώς για εμένα, ζήτησε συγγνώμη γιατί “το είχε γράψει ένας βοηθός”. Ο σημερινός βοηθός έχει σοβαρό πρόβλημα».

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν άμεση, ο οποίος υποστήριξε: «Η στάση μου για το θέμα αυτό προκύπτει από τα σχόλιά μου στα μέσα που εργάζομαι. Ορισμένοι αναγνώστες της εφημερίδας σου για κάποιο περίεργο λόγο επιτίθενται με συκοφαντικά σχόλια στις αναρτήσεις της “Real News”! Ανέντιμη τακτική. Εμείς σεβόμαστε όλες τις εφημερίδες, όλες τις απόψεις».

Παρ’ όλα αυτά, ο Κώστας Βαξεβάνης απάντησε εκ νέου, τονίζοντας:

«Μερικοί από αυτούς που σου κάνουν σχόλια, βάζουν βενζίνη από τα βενζινάδικα του Βαρδινογιάννη. Θα αρχίσεις να γράφεις για τον Βαρδινογιάννη; Θα σε παρακαλέσω να κρατάμε ένα επίπεδο. Δεν είναι ωραίο πράγμα να απαντάς στο Twitter με σχόλια για άλλες εφημερίδες».

Κατόπιν, ο Νίκος Χατζηνικολάου τοποθετήθηκε ξανά και ανέφερε «ότι καλό είναι οι αναγνώστες της μιας εφημερίδας να μην επιτίθενται στην άλλη και να στηρίζουν αυτήν που επιλέγουν» και πρόσθεσε πως πρέπει «να σεβόμαστε όλοι δηλαδή τη διαφορετική άποψη».Έπειτα, ο Κώστας Βαξεβάνης σημείωσε:

«Πολλά είπες, Νίκο, κάποιος ακόλουθός σου και αναγνώστης της εφημερίδας σου, προχθές, με αποκάλεσε οπαδό του Κουφοντίνα».

Ο ίδιος, στη συνέχεια, αναρωτήθηκε αν ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε σχέση με αυτό και συμπλήρωσε: «Όσοι σε ρώτησαν, σε ρώτησαν για όσα είπες εσύ, δεν ανέφεραν πουθενά το “Documento”, εσύ το ανέφερες ως μη όφειλες».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποστήριξε ότι «όσοι του επιτίθενται, είναι όλως τυχαίως “ανώνυμοι” αναγνώστες σου» και ευχήθηκε κάτι τέτοιο να είναι τυχαίο.Επίσης, ο εκδότης της «Real News» ανέφερε: «Σου θυμίζω ότι αντίθετα με όσα γράφεις, σε υπερασπίστηκα δημόσια στο θέμα Φουρθιώτη».

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί