Δεν αντέχουν πια τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ! «Πελάτες ζητάνε να τους βγάλουμε ψευδώς θετικούς. Εντός των τειχών ο εχθρός» – ΒΙΝΤΕΟ

Καταγγελία on camera!

Να αποφύγουν με όποιο μέσο μπορούν τα εκβιαστικά μέτρα της κυβέρνησης προσπαθούν ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας.

Την ώρα που πληθαίνουν οι υποθέσεις για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού-νόσησης, φαρμακοποιοί καταγγέλλουν δημόσια ότι τους προσεγγίζουν πολίτες ζητώντας τους πλαστά rapid test.

Ουσιαστικά θέλουν να τους βγάλουν ψευδώς θετικούς προκειμένου να λάβουν το πολυπόθητο πιστοποιητικό νόσησης και να μην εξαναγκάζονται (για περίπου ένα 6μηνο) να πληρώνουν κάθε εβδομάδα 2 και 3 τεστ.

Όπως καταμαρτυρά φαρμακοποιός από την Πάτρα οι περισσότεροι από τους πολίτες είναι νεαρής ηλικίας και ΕΠΟΜΕΝΩΣ οικονομικά ενεργοί.

Δηλαδή πρόκειται για ανθρώπους που:

.

  • εργάζονται και ουσιαστικά πληρώνουν παχυλά ποσά κάθε μήνα για να τους επιτραπεί να δουλεύουν,
  • είναι φοιτητές και άρα χωρίς rapid test δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα
  • είναι ανεμβολίαστοι πολίτες που θέλουν να μπουν σε δημόσιες υπηρεσίες και καταστήματα λιανεμπορίου

.

Στην καλύτερη περίπτωση οι παραπάνω πολίτες υποχρεούνται από το κράτος να διενεργούν με δικά τους έξοδα τουλάχιστον 2 εργαστηριακά τεστ την εβδομάδα.

Η οικονομική πίεση εν μέσω ενεργειακής κρίσης και ανατιμήσεων είναι τόσο ισχυρή ούτως ώστε αρκετοί να φτάνουν στο οριακό σημείο να ζητάνε πλαστά τεστ και πιστοποιητικά.

Την ίδια στιγμή στο πάνελ του OPEN βρήκαν ευκαιρία και μιλούσαν με απίστευτους χαρακτηρισμούς για τους ανεμβολίαστους, χαρακτηρίζοντάς τους «εχθρούς που βρίσκονται εντός των τειχών»:

(ΦΩΤΟ:Intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί