«Χείμαρρος» ο Β.Τσιάρτας για το “Big Brother”: «Παρακμιακή κατρακύλα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας μετά την πρεμιέρα του Big Brother 2020, έκανε το σχόλιο του στην προσωπική του σελίδα στο facebook για την ελληνική τηλεόραση.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004 χαρακτήρισε ως «τηλεσκουπίδι» το ριάλιτι του ΣΚΑΪ χωρίς να το ονομάζει, ενώ επιτέθηκε δεν έχει και την καλύτερη άποψη για την ελληνική τηλεόραση για το επίπεδό της.

«Η παρακμιακή κατρακύλα της τηλεόρασης, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, με τα τηλεσκουπίδια που παρουσιάζει ως γεγονός θέλοντας να δημιουργήσει νέα πρότυπα που δεν θα είναι τίποτ´άλλο από το απόλυτο τίποτα… Άλλο η ψυχαγωγία κ η διασκέδαση κ άλλο η γελοιοποίηση θλιβερών θεαμάτων», έγραψε.

Ο Βασίλης Τσιάρτας, είχε καταφερθεί επίσης κατά του ΚΚΕ για την συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στο Σύνταγμα, αλλά και για την καμπάνια της ΑΒ Βασιλόπουλος για τη Γιορτή του Πατέρα.

Στο ριάλιτι συμμετέχουν 17 παίκτες, οι οποίοι θα διαμείνουν στο σπίτι του για 15 εβδομάδες αποκλεισμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Το Big Brother έκανε τηλεθέαση 27,8% στο γενικό σύνολο και 29,8% στο δυναμικό κοινό.

(sputniknews – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί