Χαμός στην Χαλκίδα! ΒΙΝΤΕΟ «καθρέφτης» όσων συμβαίνουν στην πατρίδα μας

Με τι να πρωτοασχοληθείς;;; Με την καταγγελία που έγινε, με την αστυνομία ή με τους πολιτικούς;;;

Όπως αναφέρει μέσο ενημέρωσης στην Εύβοια, η δήμαρχος της Χαλκίδας έστησε πάρτι στο δημαρχείο της πόλης.

Δημοσιογράφος του τοπικού μέσου έφτασε στο σημείο έπειτα από αλλεπάλληλες καταγγελίες πολιτών όπου διασταύρωσε, όπως ισχυρίζεται, το περιστατικό, καθώς σε αίθουσα του δημαρχείου φέρονται να υπήρχαν πάνω από δέκα άτομα χωρίς μάσκα και αποστάσεις.

Ο δημοσιογράφος, όπως θα δείτε στο βίντεο ειδοποίησε στη συνέχεια το 100 και άμεσα στο σημείο έφτασαν δύο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας και δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Αφού τους εξήγησε τι συμβαίνει, κατά τον ίδιο, τους ζήτησε να πράξουν τις νόμιμες ενέργειες που όφειλαν να κάνουν, δηλαδή να μπουν στο δημαρχείο και να κάνουν τον απαιτούμενο έλεγχο.

Μετά από αρκετή ώρα και ενώ ο δημοσιογράφος αλλά και οι αστυνομικοί χτυπούσαν το κουδούνι του δημαρχείου το οποίο έχει και κάμερα, ήρθαν στην είσοδο δύο στελέχη του Δημαρχείου, επιτρέποντας την είσοδο μόνο στους αστυνομικούς.

Αφού πέρασαν λίγα λεπτά βγήκαν έξω οι δύο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας και είπαν στον δημοσιογράφο:

«Ελάτε στο Τμήμα να τους καταγγείλετε δεν ξέρω τι θα κάνετε, δεν είναι πάνω από 9 άτομα, 8 άτομα νομίζω ήταν, έχουν συμβούλιο έτσι μας είπαν», και ο δημοσιογράφος απάντησε: «Σας λένε ψέματα δεν κάνουν συμβούλιο…».

Δεν ξέρουμε με τι να πρωτοασχοληθούμε! Με το πάθος της καταγγελίας για όποιον παραβαίνει τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας, με την Αστυνομία ή με τους λίγους που πίνουν στην υγεία των κορόιδων που κάθονται κλειδωμένοι σπίτι;;;

Για την ώρα δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από eviazoom

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί