• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χαμός σε όλη την χώρα – Οι πολίτες διαμαρτύρονται, όταν βλέπουν στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (Βίντεο)

Χαμός σε όλη την χώρα – Οι πολίτες διαμαρτύρονται, όταν βλέπουν στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (Βίντεο)

Τα πράγματα έχουν αγριέψει σε ολόκληρη την χώρα. Η συμφωνία που υπέγραψαν Τσίπρας-Ζάεφ, έχει προκαλέσει την οργή των πολιτών. Τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πλέον αντιμετωπίζουν τις διαμαρτυρίες των πολιτών όπου και να πάνε.

Δείτε τι έγινε στην Έδεσσα όταν «εμφανίστηκε» ο κ.Κοντονής:

Την ώρα που οι πολίτες φαίνεται ότι δεν δέχονται την πολιτική της παρούσας κυβέρνησης, μερικά τα στελέχη (της κυβέρνησης), δηλώνουν ότι οι πολίτες που διαμαρτύρονται είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και….νεοδημοκράτες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε την ΝΔ

Οι δήθεν αυθόρμητες αποδοκιμασίες από πολίτες σε υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά στημένα επεισόδια από μεμονωμένα ακροδεξιά στοιχεία, και με τη συμμετοχή στελεχών της ΝΔ. Πρόκειται για περιθωριακές ενέργειες, και ως τέτοιες τις αντιμετωπίζουμε.

Πλέον, ο κ. Μητσοτάκης πορεύεται στα επικίνδυνα μονοπάτια της ακροδεξιάς και της πατριδοκαπηλίας, και απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την κεντροδεξιά. Οι εμφυλιοπολεμικές κραυγές του δεν μπορούν να διχάσουν τον ελληνικό λαό.

Παράλληλα, οι ΑΝΕΛ «ζούνε» με μάσκα οξυγόνου, καθώς υπάρχουν μαζικές παραιτήσεις, οι οποίες ήρθαν διότι ο κ.Καμμένος συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση που «βάφτισε» Βόρειους Μακεδόνες τους Σκοπιανούς.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ Ροδόπης:

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Κατσίμπρας και τα μέλη Ζλατίνης Βασίλειος και Βουζουκίδης Κωνσταντίνος της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝ.ΕΛ . Π.Ε. Ροδόπης, θεωρούμε ότι η στάση της ηγεσίας του κόμματος να στηρίζει τους κυβερνητικούς χειρισμούς που βλάπτουν τα εθνικά συμφέροντα, αντίκειται στην ιδρυτική μας διακήρυξη και είναι αντίθετη με την βούληση όλων των Ελλήνων που μας στήριξαν με την ψήφο τους.

Συμπέρασμα

Οι Έλληνες δεν θέλουν να χάσουν την Ιστορία τους αν και ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ τρεις φορές, ο οποίος ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει γνωστές τις θέσεις του στα Εθνικά θέματα. Βλέπουμε όμως, ότι ακόμα και οι άνθρωποι που επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ , πλέον έχουν οργιστεί με την Εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει και ο κόσμος τους «γιουχάρει» όπου και να πάνε. Για αυτό τον λόγο άλλωστε, έχουν την εντύπωση ότι «τρώνε» γιούχα και…σανό από μέλη της Χρυσής Αυγής και της…Νέας Δημοκρατίας.