ΧΑΜΟΣ σε μπιτς μπαρ στην Αχαΐα – Το ΒΙΝΤΕΟ που «τρόμαξε» τους ειδικούς, προς απαγόρευση τα πανηγύρια

Απαγορεύσεις σκέφτεται η κυβέρνηση...

Την ώρα που η κυβέρνηση είναι έτοιμη να δώσει εντολή για να σιγήσουν τα κλαρίνα λόγω του συνωστισμού στα πανηγύρια, καθώς ξεκίνησε πάλι η υπερβολική ρητορική σε σχέση με τον κορωνοϊό, έρχονται νέες εικόνες από τα πάρτι που στήνονται στα beach bar, να… ανησυχήσουν τους ειδικούς.

Την Κυριακή, εκατοντάδες νέοι διασκέδασαν σε πάρτι στην Κάτω Αχαΐα, όπου τραγουδούσε live ένας τραγουδιστής της χιπ χοπ.

Οι εικόνες μπορεί να μην θεωρούνται πλέον πρωτόγνωρες, ωστόσο θέτουν για πολλοστή φορά σε συναγερμό την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ, καθώς οι άνθρωποι δεν πρέπει να ξεφεύγουν στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού, τα οποία θα καθιερωθούν παγκοσμίως.

Οι υπεύθυνοι του μπιτς μπαρ ήταν εκείνοι που ανάρτησαν βιντεοσκοπημένο υλικό στα σοσιαλ μίντια για να δείξουν προφανώς ότι το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά και οι πελάτες τους πέρασαν καλά ενόψει της επόμενης εκδήλωσης την ερχόμενη Κυριακή.

Μέσα ενημέρωσης «γκρινιάζουν» επειδή δεν υπήρχαν μάσκες και αποστάσεις…

Εν τω μεταξύ, την απόφαση της κυβέρνησης να ζητήσει από τα μέλη της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας να εξετάσουν το ενδεχόμενο απαγόρευσης των πανηγυριών μέχρι τέλος Ιουλίου ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας μετά τη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι εντείνονται οι έλεγχοι στα χερσαία σύνορα, και συγκεκριμένα στον Προμαχώνα και την Κακαβιά.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί