Χαμός με τα πάρτι στις πλατείες! Κάτοικοι ρίχνουν κουβάδες με νερό κατά συγκεντρωμένων, vid

«Εμφύλιος» στις γειτονιές...

Χαμός έγινε το Σαββατοκύριακο, με εικόνες πάρτικ όπου νέοι διασκέδαζαν με ένα ποτό στο χέρι και τη μουσική στη διαπασών, ενώ την ίδια ώρα «ρουφιάνοι» όχι μόνο καταδίδουν αλλά στρέφονται κατά όσων δεν τηρούνται μέτρα περιορισμού, ενώ μεγάλα ΜΜΕ καυτηριάζουν την όλη κατάσταση.

Όπως είδατε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη γέμισε με κόσμο, σε ένα πάρτι μέχρι πρωίας, με DJ και ποτά και τους παρευρισκόμενους να φτάνουν ακόμα και τα 1.000 άτομα. Αντίστοιχα πάρτι διοργανώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο και στο Βόλο, αλλά και στην Ρόδο.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και χθες το βράδυ στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη και οι περίοικοι, αγανακτισμένοι, έριξαν κουβάδες με νερό στα αυτοκίνητα από όπου ακουγόταν μουσική.

Ένα απίστευτο σκηνικό!!!

Δείτε βίντεο:

Για το θέμα μίλησε σε μέσο ενημέρωσης, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Νίκος Ρήγας.

«Τις εικόνες αυτές τις είχαμε δει και στο πρώτο lockdown στην Αγία Παρασκευή. Κάποιοι είτε από κούραση, είτε γιατί δεν πιστεύουν στα μέτρα, διοργανώνουν αυτά τα πάρτι στις πλατείες διαδικτυακά. Τα πάρτι αυτά θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους και τις ζωές των άλλων. Είναι αδύνατο να φυλαχτούν οι δεκάδες πλατείες στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις της Ελλάδας», είπε.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί