Χ.Βαρθακούρης σε δημοσιογράφο: «Στο ορκίζομαι σταματάω την συνέντευξη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλος έγινε ο Χάρης Βαρθακούρης κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον δημοσιογράφο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, όταν τον ρώτησε με ποιο τραγούδι του γίνεται χαμός κατά τη διάρκεια των live του. Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε τα Βράδια Αξημέρωτα, με τον δημοσιογράφο να αναρωτιέται αν πρόκειται για το τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη. «Σταματάω τη συνέντευξη. […]

Έξαλλος έγινε ο Χάρης Βαρθακούρης κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον δημοσιογράφο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, όταν τον ρώτησε με ποιο τραγούδι του γίνεται χαμός κατά τη διάρκεια των live του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε τα Βράδια Αξημέρωτα, με τον δημοσιογράφο να αναρωτιέται αν πρόκειται για το τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη.

«Σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Τι είπες τώρα; Είναι δικό μου τραγούδι 18 ετών… Ωωωω… Μούντζα που μου έδωσες. Αν ήξερες τι είπες τώρα. Μα τω Θεώ.

Είναι ό,τι χειρότερο μπορούσες να μου πεις, στο ορκίζομαι. Έχει ανέβει η θερμοκρασία μου τώρα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι είπα αυτό τον τίτλο και η απάντησή σου ήταν αυτή που ήταν. Αλήθεια δε μπορώ. Θεωρώ πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως και να το μπαλώσεις τώρα δεν…» είπε φανερά εκνευρισμένος ο Χάρης Βαρθακούρης.

Από govastileto.gr, φωτο VIDEO SCREENSHOT

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί