• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Αυτές είναι οι καυτές ερωτικές σκηνές που ανέτρεψαν τα πάντα στις «Άγριες Μέλισσες»

Αυτές είναι οι καυτές ερωτικές σκηνές που ανέτρεψαν τα πάντα στις «Άγριες Μέλισσες»

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες κόβουν την ανάσα και το τελευταίο επεισόδιο για το 2019 έκανε το twitter να πάρει φωτιά!

Το σκοτεινό μυστικό των αδερφών Σταμίρη έφτασε στα χέρια του Θωμά Κυπραίου, ο Δούκας Σεβαστός έχει δώσει εντολή εκτέλεσης αλλά έχει ήδη προλάβει να εκβιάσει την Μυρσίνη με όσα ξέρει για την δολοφονία του Γιάννου. Επίσης, ο Λάμπρο ζητά από την θεοδοσία διαζύγιο για να μπορέσει να είναι επιτέλους με την Ελένη, η Ελένη χάνει στον “πόλεμο” με τον Δούκα για τα χωράφια  και η Ανέτ ψάχνει την γυναίκα που είχε ερωτευτεί ο Μιλτιάδης πριν φύγει για το Μέτωπο.

Το αποκορύφωμα όμως ήταν το φινάλε του επεισοδίου της Πέμπτης με την Δρόσω να εμφανίζεται νεκγκλιζέ μπροστά στον Νικηφόρο. Δεν πτοείται από το ότι είναι η μικρότερη αδερφή της γυναίκας του και ενδίδει στην πρόκλησή της.

Τι θα γίνει τελικά θα το δούμε στις 6 Ιανουαρίου που θα επιστρέψει η σειρά με νέα επεισόδια.

Μέχρι τότε ας θυμηθούμε τρεις ακόμα ερωτικές σκηνές που έφεραν τα πάνω κάτω στην εξέλιξη της σειράς. Φυσικά, συγκεντρώσαμε και τα καλύτερα tweets με το νέο ειδύλλιο ανάμεσα σε Δρόσω και Νικηφόρο.

Κυπραίος και Μυρσίνη 

Ο Θωμάς Κυπραίος ήρθε στο Διαφάνι για άλλο λόγο, μένει για άλλο λόγο και στο ενδιάμεσο φροντίζει να χρησιμοποιού τους πάντες για όλους αυτούς τους λόγους. Μπορεί να λέει σε όλους ότι θέλει την Ελένη αλλά ταυτόχρονα έχει παράλληλη σχέση και με τη Μυρσίνη. Δεν είναι μονάχα μία η ερωτική σκηνή που έχουμε δει ανάμεσά τους. Σίγουρα αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στο να μείνει ο Κυπραίος στο χωριό και να συνεχίσει τα σχέδιά του. Όποια κι αν είναι αυτά.

Λάμπρος και Ελένη 

Ο έρωτάς τους έχει κάνει πολλούς να ταυτιστούν μαζί τους. Η βασανισμένη Ελένη Σταμίρη το μόνο που θέλει στη ζωή της, εκτός από τα χωράφια, είναι ο παιδικός της έρωτας. Ο δάσκαλος του χωριού δεν σταμάτησε να την πολιορκεί μετά την επιστροφή του και είναι έτοιμος να διαλύσει το γάμο του με την Θεοδοσία για να καταφέρει να είναι μαζί της. Παράλληλα να προσπεράσει τον σκόπελο του μυστικού που κουβαλούσε χρόνια ο πατέρας του για τη σχέση του με την μητέρα των αδερφών Σταμίρη. Η πρώτη φορά που τους είδαμε να κάνουν έρωτα μας έκανε να ελπίζουμε ότι στο τέλος, κάπως, θα καταλήξουν μαζί.

Κωνσταντής και Βιολέτα 

Αυτό το ζευγάρι δεν άρεσε από την αρχή. Δείχναμε όμως μια κατανόηση στη Βιολέτα που την εγκατέλειψε ο άνδρας της και έπρεπε να τα βγάλει πέρα μόνη της με το καφενείο αλλά και όλατα στερότυπα του χωριού. Η ανοχή μας σταμάτησε όταν ο κακομαθημένος γιος του Δούκα Σεβαστού αποφάσισε να διασύρει την Βιολέτα αφήνοντάς την να κυκλοφορήσει μόνο με τα εσωρουχά της στο Διαφάνι. Αυτό έφερε ανατροπή στη εξέλιξη της σειράς αλλά και την “καταδίκη” από το τηλεοπτικό κοινό στο πρόσωπο του Κωνσταντή.

(φώτο: Screenshot-πηγή:marieclaire.gr)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...