Έρχεται το αστυνομοκρατούμενο Πάσχα! Η Αθήνα παίρνει ήδη μια «γεύση», vid

Γεμίζουν οι πλατείες από αστυνομικούς! Η πασχαλινή ατμόσφαιρα μοιάζει ήδη με μακρινή ανάμνηση...

Στις πλατείες και στις εκκλησίες θα στρατολογήσει αστυνομικούς του κράτος με τις εικόνες να δίνουν στους πολίτες την πρώτη γεύση σε σχέση με την υποτιθέμενη άρση των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας.

Το μοντέλο της πλατείας Βαρνάβα ακολουθούν και σήμερα οι δυνάμεις ασφαλείας. Πιο συγκεκριμένα δεκάδες αστυνομικοί βρίσκονται τόσο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου όσο και περιμετρικά αυτής με σκοπό την αποφυγή ενός νέου κορωνοπάρτι, μετά τις αλλεπάλληλες συγκεντρώσεις κυρίως νεολαίας. Το ίδιο συμβαίνει και στην πλατεία Βεάκη στο Περιστέρι.

Σημειώνεται πως νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό πως σε ανωμοτί κατάθεση για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού (άρθρο 285Π.Κ.) καλείται από τις εισαγγελικές αρχές ο 55χρονος DJ των κορωνοπάρτι που έγιναν την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Η κλήτευση του 55χρονου άνδρα για κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου, έγινε σύμφωνα με πληροφορίες μετά την ταυτοποίηση του από τις αρχές ως διοργανωτή των εν λόγω συγκεντρώσεων.

Ίδιες εικόνες θα αντικρίσουν οι πολίτες έξω από τις εκκλησίες κατά τον Επιτάφιο και την Ανάσταση.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί