• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αποκάλυψη-ΣΟΚ για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! Η γυναίκα του έμεινε έγκυος από άλλον- Ποιος είναι και τι δήλωσε

Αποκάλυψη-ΣΟΚ για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό! Η γυναίκα του έμεινε έγκυος από άλλον- Ποιος είναι και τι δήλωσε

Πρόκειται για ηθοποιό που θα έπαιζε στο «Τατουάζ»

Τον βλέπουμε στην καθημερινή τηλεοπτική «Μπρούσκο». Ο «Διαμαντής», κατά κόσμον Γιώργος Ζένιος, μίλησε στο περιοδικό «Youweekly» για τον έρωτα που στιγμάτισε τη ζωή του. Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος δύο φορές. Ο πρώτος του γάμος έληξε, όμως, γιατί εκείνη έμεινε έγκυος από ένα άλλο άνδρα. Επιπλέον, παραδέχεται ότι πολλές φορές, κατά τη διάρκεια του δεύτερου γάμου του, έχει κοιτάξει άλλες γυναίκες.

Ο πρώτος σας γάμος ήταν αυτός που στιγμάτισε τη ζωή σας.

Αυτή η γυναίκα έπαιξε το μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή μου. Ήταν ένας πολύς καλός άνθρωπος αλλά η αιτία που χωρίσαμε ήταν γιατί δεν ήθελε παιδιά. Αυτή τώρα είναι παντρεμένη από ό,τι έχω μάθει, ζει στην Ελλάδα γιατί έχει πάρει Έλληνα και έχει και δύο παιδιά.

Χωρίσατε γιατί ανακαλύψατε ότι είχε μείνει έγκυος με κάποιον άλλον;

Ναι, το ανακάλυψα όταν βρήκα ένα χαρτί από το νοσοκομείο και αυτό ήταν που τα σκότωσε όλα. Ήταν η πρώτη μου αγάπη. Εγώ ήμουν 17 και εκείνη 16 χρόνων. Ήταν ένας χρυσός άνθρωπος και πολύ όμορφη. Είχε βγει «Μις Αγγλία». Ήθελα πάντα να είναι ευτυχισμένη. Νομίζω ότι βρήκε την ευτυχία και είναι τυχερή που ζει στην Ελλάδα.

Θα θέλατε να τη συναντήσετε;

Ναι. Έχουν περάσει πια 42 χρόνια. Δεν ξεχνάει ο άνθρωπος έτσι εύκολα τη νεανική ζωή του. Ειδικά όταν είναι ο πρώτος του έρωτας. Την επηρέασε η μάνα της που δεν ήθελε τους ξένους.

Και πώς γνωρίσατε την Αλίκη, τη σύζυγό σας;

Την γνώρισα στο πλοίο από Ελλάδα για Κύπρο. Ήταν 18 ετών και πολύ νόστιμη. Ήρθα στην Κύπρο, πέρασαν δύο μήνες και την ξαναείδα. Την παντρεύτηκα με τον όρο: «Θα σου προσφέρω τα πάντα, αλλά να αφοσιωθείς σ’ αυτά».

Δεν έτυχε ποτέ να λοξοκοιτάξετε;

Πολλές φορές, οι πειρασμοί ήταν πολλοί και της έδωσα αφορμές. Γι’ αυτό τα τελευταία χρόνια που είπα ότι θα της κάνω άγαλμα και θα την προσκυνώ μου απάντησε: «Τώρα που γέρασες έβαλες μυαλό;»

Άρα τα είχε καταλάβει όλα…

Οι γυναίκες είστε έξυπνες… Οι ηθοποιοί δεν πρέπει να παντρεύονται και να κάνουν παιδιά!

Σήμερα, ο γνωστός ηθοποιός ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του Αλίκης, αλλά και των εγγονών του, της Εράσμως, του Γιώργου, της Αλίκης και του Ορφέα!

(φώτο: Pexels-πηγή:pasmina.gr)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •