Από τη Λάρισα στην Αθήνα με τα πόδια για να διαμαρτυρηθεί για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθοδόν από τη Λάρισα για την Αθήνα βρίσκεται ο Λαρισαίος τραυματιοφορέας και μέλος της Επιτροπής Αγώνα ΠΠΓΝΛ, Λάμπρος Τσαπαλής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του να περπατήσει μέχρι την πρωτεύουσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους υγειονομικούς. Ο κ. Τσαπαλής με βίντεό του στο facebook κατέγραψε χθες βράδυ τη διαδρομή του από τη […]

Καθοδόν από τη Λάρισα για την Αθήνα βρίσκεται ο Λαρισαίος τραυματιοφορέας και μέλος της Επιτροπής Αγώνα ΠΠΓΝΛ, Λάμπρος Τσαπαλής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του να περπατήσει μέχρι την πρωτεύουσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους υγειονομικούς.

Ο κ. Τσαπαλής με βίντεό του στο facebook κατέγραψε χθες βράδυ τη διαδρομή του από τη Λάρισα προς τον Βόλο, όπου σήμερα θα συναντηθεί με συναδέλφους του και καλεί τους υγειονομικούς να πάρουν μέρος στη διαμαρτυρία που διοργανώνεται στο Σύνταγμα στις 26 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λάμπρος Τσαπαλής τον περασμένο Δεκέμβριο είχε ξεκινήσει απεργία πείνας για τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων αλλά και την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με την πανδημία, έχοντας και τότε, όπως και τώρα, τη συμπαράσταση των συναδέλφων του.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί