• Αρχική
  • Άρθρα
  • Απειλούν ακόμα και έγκυους με μαχαίρι – Αδίστακτοι εγκληματίες στην Ελλάδα – Συνταρακτικό ΒΙΝΤΕΟ

Απειλούν ακόμα και έγκυους με μαχαίρι – Αδίστακτοι εγκληματίες στην Ελλάδα – Συνταρακτικό ΒΙΝΤΕΟ

Η αριστερόστροφη πολιτική που ακολουθήθηκε, στην ακραία μάλιστα μορφή της, έχει προκαλέσει στην Ελλάδα αύξηση της φτώχειας και άρα της εγκληματικότητας.

Σε συνδυασμό φυσικά με την ιδεολογία της κουκούλας, η οποία εξαπλώνεται σε όλη την χώρα και εκμαυλίζει την σκέψη δεκάδων χιλιάδων νέων με «σημαία» την εγκληματικότητα, την καταστροφή και τον μηδενισμό.

Ακόμα και άπειροι νεαροί πιάνουν μαχαίρι στο χέρια, προκειμένου να ληστέψουν.

Δύο νεαροί κακοποιοί δεν δίστασαν να απειλήσουν ακόμα και έγκυο γυναίκα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «STAR», δύο μαυροντυμένοι νεαροί κουκουλοφόροι εισβάλουν σε πρακτορείο  του ΟΠΑΠ, κρατώντας μαχαίρια.

Συνεχίζει το ρεπορτάζ:

 Βρίζουν και απειλούν τον τρομοκρατημένο υπάλληλο να τους δώσει όσα χρήματα έχει στο ταμείο, γιατί αλλιώς, όπως του λένε, θα πέσει νεκρός.

Ο υπάλληλος τους δίνει όλες τις εισπράξεις και οι δύο ληστές φεύγουν τρέχοντας με το συρτάρι της ταμειακής.  Με τα ίδια μαχαίρια οι δύο 19χρονοι απείλησαν να σκοτώσουν και μια νεαρή υπάλληλο κι ας είδαν ότι είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Οι δύο νεαροί λήστευαν κυρίως πρακτορεία του ΟΠΑΠ και περίπτερα που είναι και εύκολος στόχος. Όπως αυτό στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. 

Όταν τελικά τους συνέλαβαν οι δύο νεαροί είπαν στους αστυνομικούς ότι έκαναν τις ληστείες γιατί είχαν οικονομικά προβλήματα.

Άπαξ και η κατάσταση χειροτερέψει, τότε θα ζήσουμε σε μία κοινωνία άγριας εγκληματικότητας, όπου ακόμα και πράοι άνθρωποι θα ωθηθούν στην ληστεία, προκειμένου να επιβιώσουν.

Η νέα κυβέρνηση φαίνεται να ενισχύει την δημιουργία, η οποία καταπολεμά την φτώχεια και την απραγία, μειώνοντας τους φόρους.

Σ ε περίπτωση που επανέλθουμε όμως σε προηγούμενες καταστάσεις, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα.

ΦΩΤΟ pexels