“Άνθρωποι υποφέρουν από ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ εμβολίων κι εσείς δεν κάνετε τίποτα” – To email μιας Χανιώτισσας στον Μητσοτάκη

Σε σημείο να στείλει επιστολή στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έφτασε μια 31χρονη Χανιώτισσα, η οποία έπειτα από την πρώτη δόση του εμβολίου φέρεται να είχε υποστεί σοβαρές παρενέργειες και δηλώνει πως χρειάστηκε τρεις ολόκληρους μήνες για να λάβει διάγνωση.

Εκείνο που υποστηρίζει η 31χρονη στην επιστολή της, την οποία γνωστοποίησε στο zarpanews.gr, είναι πως το πρόβλημα υγείας που της προέκυψε, σχετιζόταν με το εμβόλιο. Ωστόσο, όπως λέει, κανένας φορέας δεν το αποδέχεται. Τονίζει επίσης ότι την ίδια έλλειψη κατανόησης αντιμετωπίζουν και άλλοι πολίτες που είχαν σπάνιες παρενέργειες. Στο μεταξύ, η ίδια θεωρείται και ανεμβολίαστη, καθώς δεν έκανε τη δεύτερη δόση εμβολίου λόγω του προβλήματός της και τώρα υπόκειται σε όλους τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η ίδια δεν ζητάει τίποτα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απλά τον ενημερώνει για την κατάστασή της.

Η επιστολή:

“Καλησπέρα σας Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Ονομάζομαι (…) και κατάγομαι και ζω στα Χανιά. Με όλο τον σεβασμό σας στέλνω αυτό το e-mail να σας ενημερώσω για την κατάσταση μου. Είμαι μια γυναίκα 31 ετών με έντονο το συναίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, που όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας έχω τηρήσει κατά γράμμα τις εντολές τις κυβέρνησης.

Έχω ένα παιδάκι ενός έτους και δουλεύω στον τουρισμό παρόλο που είμαι Μηχανικός Περιβάλλοντος για να μπορώ να έχω τα προς το ζην.

Με δική μου ευθύνη και απόφαση στις 27/07/2021 έκανα την πρώτη δόση του εμβολίου της εταιρίας Pfizer για να προστατεύσω τον εαυτό μου, τους γύρω μου, και πάνω απ’ όλα το παιδί μου. Δυστυχώς, για εμένα το εμβόλιο δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Βρέθηκα 3 μήνες να τρέχω σε ότι γιατρό υπάρχει με έντονους πόνους παντού στο σώμα, αδυναμία, κόπωση, ταχυπαλμία, κρίσεις άγχους και πολλά ακόμα. Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να εργαστώ και να μην μπορώ να είμαι λειτουργική για το παιδί μου.

Μετά από μεγάλο αγώνα 3 μηνών προσπαθώντας να πείσω τους γιατρούς ότι δεν είναι ψυχολογικό αυτό που έχω και κάτι άλλο έχει συμβεί, καθώς οι αιματολογικές μου εξετάσεις έβγαιναν φυσιολογικές, διαγνώστηκα με φλεγμονή στο κεφάλι, η οποία μπορεί να προκληθεί και από κάποια ίωση όπως ο COVID χτυπώντας το νευρικό σύστημα, αλλά και από κάποια εμβόλια, στην δική μου περίπτωση αυτό του Pfizer.

Η απογοήτευση μου σε όλο αυτό και ο λόγος που σας στέλνω αυτό το e-mail είναι γιατί από κανέναν κρατικό φορέα δεν έχω βρει βοήθεια όπως ο ΕΟΔΥ.

Παλεύω μόνη μου να βρω τι έχω, πως θα το αντιμετωπίσω και τι φταίει και κανένας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Επίσης, παρόλα αυτά που έχω περάσει θεωρούμαι ανεμβολίαστη διότι έχω κάνει την μια δόση.

Υπάρχει λοιπόν και αυτή η πλευρά του νομίσματος και είναι πολλοί οι άνθρωποι που υποφέρουν από τις παρενέργειες για τους οποίους δεν προβλέπεται τίποτα και αυτό με λυπεί αφάνταστα.

Μπορεί αυτό το e-mail να μην σημαίνει τίποτα για εσάς, αλλά μπορεί και κάτι να σας δώσει.

ΠΗΓΗ: zarpanews

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί