• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άνδρας από το Ηράκλειο, έκοψε τα δάχτυλά του και πήγε στο νοσοκομείο: Όταν είπε στους γιατρούς ΓΙΑΤΙ το έκανε, ΠΑΓΩΣΑΝ (Φώτο)

Άνδρας από το Ηράκλειο, έκοψε τα δάχτυλά του και πήγε στο νοσοκομείο: Όταν είπε στους γιατρούς ΓΙΑΤΙ το έκανε, ΠΑΓΩΣΑΝ (Φώτο)

Σοκαρισμένη η τοπική κοινότητα μέχρι και αυτή την ώρα...

Στο Ηράκλειο Κρήτης ένας άνδρας 45 ετών, αυτοτραυματίστηκε, κόβοντας τα δάχτυλά του και στη συνέχεια έτρεξε αιμόφυρτος μέσα σε τουριστικό κατάστημα της περιοχής, ζητώντας από τον ιδιοκτήτη, τον οποίο γνώριζε να τον πάει άμεσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, ο κ.Γιάννης Στάθης, έπαθε σοκ βλέποντας τον γνωστό του να έχει δεμένη την παλάμη του και να αιμορραγεί. Υπέθεσε ότι είχε κάποιο ατύχημα και ότι κόπηκε με κάποιο μαχαίρι ή ακόμη και μηχάνημα.

Ωστόσο ακολούθησε ένα δεύτερο, ακόμη μεγαλύτερο ΣΟΚ, όταν του είπε τι είχε γίνει. Όπως του αποκάλυψε, είχε κόψει ο ίδιος τα δάκτυλα του για να τα προσφέρει σε κάποιο φίλο του, ο οποίος ακρωτηριάστηκε σε ατύχημα που είχε πάνω στην εργασία του!

Στο σημείο αυτό να πούμε πως ο νεαρός φίλος του είχε προηγουμένως κόψει τα 4 δάκτυλα του σε μηχανή του κιμά στο κατάστημα που εργαζόταν. Ο νεαρός, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, με βαρύτατα τραύματα στα τέσσερα δάχτυλά του, με αποτέλεσμα να τα χάσει ενώ οι γιατροί κατάφεραν να του σώσουν τον αντίχειρα.

Αφού συνήλθε από αυτό που άκουσε, ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και σύντομα ο αυτοτραυματισμένος άνδρας μεταφερότανε στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει το gazzeta.gr, το πλήρωμα του ασθενοφόρου επιβεβαίωσε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος τον τραυματισμό των δακτύλων του 45χρονου άνδρα, ο οποίος πλέον νοσηλεύεται, με τους γιατρούς να προσπαθούν να συγκολλήσουν τα δάκτυλά του και αυτό γιατί δεν γινόταν να τα…«μεταφέρουν» στον άτυχο νεαρό που υπέστη ακρωτηριασμό. Φυσικά έπαθαν και αυτοί πλάκα όταν έμαθαν τι είχε γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πατρίς ο άτυχος άνδρας, που κατάγεται από την Αθήνα, είναι τα τελευταία χρόνια σε διάσταση με τη σύζυγο, που ζει στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και έχει δύο παιδιά που σπουδάζουν.  Οι κάτοικοι της περιοχής του, έχουν να πουν τα καλύτερα για εκείνον.

https://www.newsbeast.gr/files/1/2019/11/1h18112019.jpg

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •