Αν είχε πάει να αφήσει λουλούδι στον Άγνωστο Στρατιώτη;;; Η αλήθεια για την Ελλάδα, vid

Ιδού…

Την παρέμβαση του ίδιου αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη προκάλεσαν οι έντονες αντιδράσεις από την απόφαση να βεβαιωθεί πρόστιμο 300 ευρώ στην γυναίκα που χθες πήγε στο Πολυτεχνείο για να καταθέσει, όπως είπε, ένα λουλούδι.

Η γυναίκα, όταν τη σταμάτησαν οι αστυνομικοί για έλεγχο, έξω ακριβώς από το πανεπιστημιακό ίδρυμα, τους είπε ότι είχε χρησιμοποιήσει τον κωδικό έξι για να βγει από το σπίτι της και να πάει μέχρι την Πατησίων, ομολόγησε όμως ότι στην πραγματικότητα ήθελε να αφήσει ένα λουλούδι, την ώρα που ο αρχηγός του ΜΕΡΑ25, πέρασε ανενόχλητος από τους αστυνομικούς, χωρίς ουδεμία επίπτωση.

Αντίθετα, οι αστυνομικοί βεβαίωσαν το πρόστιμο στην γυναίκα, προκαλώντας όμως αντιδράσεις, και με την εικόνα να κάνει το γύρο των social media, ιστοσελίδων και τηλεοπτικών σταθμών.

Αργά το βράδυ, που ενημερώθηκε ο αρχηγός της αστυνομίας για το περιστατικό, ζήτησε να μην βεβαιωθεί το πρόστιμο στην γυναίκα και με την μορφή ένστασης που θα κατατεθεί να μη χρειαστεί να πληρώσει 300 ευρώ.

Ορθώς συνέβη αυτό! Αναρωτιόμαστε όμως τι θα γινόταν αν η γυναίκα ήθελε να αφήσει το λουλούδι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη;

Ευαισθησία υπάρχει μόνο για τα… πιστεύω συγκεκριμένης ιδεολογίας! Αυτή είναι η αλήθεια για την Ελλάδα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί