• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Αλλαγή δεδομένων στους ελληνικούς δρόμους – Το «κίνημα» των πραγματικά αγανακτισμένων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Αλλαγή δεδομένων στους ελληνικούς δρόμους – Το «κίνημα» των πραγματικά αγανακτισμένων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Οι Έλληνες ανέχτηκαν την πολιτική φτωχοποίησης και διάλυσης της ελληνικής μεσαία τάξης, ραχοκοκαλιάς της ελληνικής οικονομίας. Ανέχτηκαν την μείωση των συντάξεων και των μισθών. Ανέχτηκαν την αρπαγή σπιτιών. Δεν ανέχονται όμως την μειοδοσία στα εθνικά θέματα.

Οι δυνάμεις καταστολής, γιατί πλέον δύσκολα διακρίνουμε τους αγαπημένους μας αστυνομικούς, δεν θα έχουν απέναντί τους τους «αναρχικούς» κουκουλοφόρους Ρουβίκωνες με τους οποίους «παίζουν» στους δρόμους των πόλεων, αφήνοντάς τους να καταστρέφουν περιουσίες πολιτών, να μπουκάρουν ανενόχλητοι σε δημόσια κτήρια και όχι μόνο ή να καίνε ελληνικές σημαίες.

Στους δρόμους πλέον θα βρίσκονται Έλληνες πατριώτες, αποφασισμένοι για σύγκρουση.

Αυτό δείχνει η νότια πύλη της ΔΕΘ, η οποία μοιάζει βομβαρδισμένο τοπίο καθώς και τμήματα των οδών Τσιμισκή και Αγγελάκη μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ και ενώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωναν σε άδεια αίθουσα για τα… «οφέλη» του Σκοπιανού.

Οι δρόμοι ήταν γεμάτοι πέτρες, κομμάτια μάρμαρο, καμμένους κάδους απορριμμάτων καθώς και σπασμένα κάγκελα, που χρησιμοποιούσαν οι διαδηλωτές για να πετάξουν στις δυνάμεις των ΜΑΤ. Η ατμόσφαιρα στο σημείο μύριζε για πολλές ώρες χημικά, ενώ οι υπάλληλοι της καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν το έργο της καθαριότητας.

Η ειρωνία της υπόθεσης: Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρχικά προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σε χώρο στην Τούμπα. Ωστόσο, για λόγους ασφαλείας μεταφέρθηκε στη ΔΕΘ με αυτά τα αποτελέσματα.

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να μιλά για «ακροδεξιούς», υιοθετώντας ρητορική άλλων εποχών, όπου οι αντιδρώντες ονομάζονταν «κομμουνιστές», άσχετα αν ήταν ή όχι.

Ωστόσο, την απάντησή του την πήραν στο Λονδίνο και στην γνωστή πλέον υποδοχή που ετοίμασαν ομογενείς στον Αλέξη Τσίπρα. Εκτός και αν τους κατατάξουν και αυτούς στην Άκρα Δεξιά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο σε σχέση με αυτά που προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης να… «λύσει» τα εθνικά μας θέματα:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu