Αλ.Τσίπρας: Ανακτούμε την οικονομική μας κυριαρχία

Ένας μεγάλος και οδυνηρός κύκλος έκλεισε. Μια νέα εποχή για τη χώρα ξεκίνησε.

Επιστρέφουμε στην κανονικότητα, ανακτούμε την οικονομική μας κυριαρχία, αναφέρει ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε αποκλειστική δήλωσή του στην κυριακάτικη εφημερίδα Αυγή.

Στη συνέχεια της δήλωσής του, ο πρωθυπουργός σημειώνει: Ωστόσο, τα οφέλη από αυτή την επάνοδο πρέπει να γίνουν αισθητά και στην κοινωνία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πρώτη μας φροντίδα, λοιπόν, από εδώ και εμπρός είναι η στήριξη της εργασίας και του κοινωνικού κράτους, η φορολογική ελάφρυνση γι΄ αυτούς που σήκωσαν το βάρος της κρίσης, οι στοχευμένες ενισχύσεις στα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα.

Στόχος όμως είναι και η εδραίωση της δημοκρατίας και της διαφάνειας στη χώρα μας, που εξαιτίας της διαφθοράς του παλιού πολιτικού συστήματος, οδηγήθηκε σε μια βαθιά και παρατεταμένη κρίση.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε λοιπόν. Κερδίσαμε μια κρίσιμη μάχη, έχουμε ακόμη πολλές μπροστά μας.

Ο Πρωθυπουργός, θεωρεί ότι η Ελλάδα ξεπερνάει την Οικονομική κρίση αλλά το θέμα είναι οι πολίτες να βιώσουν στην καθημερινότητα τους, τις θετικές αλλαγές.

Θα πρέπει λοιπόν, να υπάρξουν γενναίες φοροελαφρύνσεις, διότι δεν είναι δυνατόν οι πολίτες να συνεχίσουν να ζουν με τρεις και εξήντα και από πάνω να πληρώνουν και υπέρογκα ποσά στο Κράτος.

Μακάρι, η επιστροφή στην κανονικότητα να σηματοδοτήσει την ανάκαμψη του μέσου Ελληνικού νοικοκυριού αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Βέβαια, οι πολίτες πλέον δεν είναι και πολύ αισιόδοξοι για το Οικονομικό τους μέλλον.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός, τα αδύναμα στρώματα θα βοηθηθούν από το Κράτος. Επίσης είπε ότι θα υπάρξουν φοροελαφρύνσεις.

Το τι θα γίνει, θα το δούμε στην πορεία!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu