«Άγριες Μέλισσες»: Η εξέλιξη που έρχεται να φέρει ανατροπές στην δημοφιλή σειρά

Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες".

Ένα ένοχο μυστικό ενώνει τον Θωμά και τον Νέστορα, ενώ ένας βιασμός από το παρελθόν αλλάζει τα δεδομένα.


Οι “Άγριες Μέλισσες” κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με τις συνεχείς ανατροπές τους, ενώ οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα ανεβάσουν την αγωνία στα ύψη.

Η κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές, οι οποίες γίνονται γνωστές μέσα από διάφορα spoilers, όπως το ότι ο Μελέτης είναι ο κρυφός γιος της Ανέτ.

Επίσης, καινούργια πρόσωπα θα μπουν στη σειρά, αφού μάθαμε πως η Ευαγγελία Μουμούρη θα υποδυθεί την Σμαρώ, μια Πολίτισσα μάντισσα που θα φέρει προβλήματα.

Νέες πληροφορίες για τα μυστικά του σεναρίου έφερε στο φως και το “Tv Έθνος” της Κυριακής, που αποκαλύπτει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία για τους ήρωες στο Διαφάνι.

Το πρώτο αφορά την σχέση του Θωμά Κυπραίου και του Ταξίαρχου, του Νέστορα, τους οποίους η μοίρα έφερε κοντά για περισσότερους λόγους από όσους νομίζαμε.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ένα από τα μυστικά του Θωμά ήταν πως υπήρξε συνεργάτης των ναζί στην κατοχή και πως όταν τον ανακάλυψαν, τον βασάνισαν, εξ ου και τα σημάδια στην πλάτη.

Ο Θωμάς θα ανακαλύψει αργότερα πως το παρελθόν του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα, καθώς ο ίδιος υπήρξε ο δολοφόνος του γιου του.

Το δεύτερο spoiler σχετίζεται με την Ανέτ, η οποία γέννησε κρυφά ένα παιδί πριν από πολλά χρόνια, κάτι που ξέρει μόνο εκείνη και ο αδελφός της ο Δούκας, που την είχε βοηθήσει τότε.

Θα μάθουμε πως η Ανέτ είχε μείνει έγκυος, τη δεκαετία του 1930, πριν από πολλά χρόνια, όταν σε ένα ταξίδι της από το Παρίσι στο Διαφάνι επισκέφθηκε τη Λάρισα και εκεί έπεσε θύμα βιασμού.

(news247 – φωτο:unsplash)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί